u shoppingu

Influencerica Marija Gverić u NAMA-i pronašla ovosezonske must have modne komade

31.05.2023 u 14:39

Bionic
Reading

Od prozračnih haljina do udobnih sakoa i suknji, postoji nešto za svaki događaji u sunčanim danima koji nam slijede

Kultna robna kuća NAMA i ove sezone svojim kupcima donosi pregršt modnih komada za svaki stil. Osnovana prije više od 140 godina, ova robna kuća pokriva sve, od muške, ženske i dječje odjeće i obuće do kućnih potrepština i donjeg rublja, a za tople dane koji su pred nama, pripremili su odjeću savršenu za dnevne obaveze, ali i za opuštene tople ljetne večeri.

NAMA nastavlja raditi ono u čemu je najbolja i pruža nam klasične i kvalitetne komade koje bi svatko trebao imati u svojoj garderobi. Što možete očekivati od najdraže robne kuće ovog ljeta? Jedan pogled na prve kolekcije bio je dovoljan da pronađemo najvedriji trend sezone – raskošnu proljetnu paletu boja. Osim što će se lako prilagoditi svakom stilu i ormaru, ljetne boje donose neodoljivu dozu svježine i vedrine kojoj nećemo odoljeti ni ove godine. NAMA nam donosi pravo osvježenje na police, a isti efekt uskoro će postići i u našim ormarima. Prve ljetne kolekcije istaknule su i nekoliko trendova koji će obilježiti nadolazeću sezonu.

NAMA ima mnoštvo modnih komada dostupnih za svaku priliku i zato je Marija Gverić posjetila trgovinu u Ilici 6 kako bi isprobala neke od komada koji su joj “zapeli za oko” te nam donosi preporuku modnih komada koji će vas pratiti kroz proljetno ljetnu sezonu.

Tom Tailor sako 79,99 EUR (602,68 HRK), Tom Tailor suknja 59,99 EUR (451,99 HRK) Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo