IMA SE ČIME I POHVALITI

Indiri Levak je proljeće uranilo: Zagrebom prošetala u vrućim hlačicama i pokazala zategnute noge

23.02.2021 u 12:55

Bionic
Reading

Indira Levak treninge ne propušta ni vikendom, a za to je zaslužan njezin suprug Miroslav Levak, bivši prvak u bodybuildingu i strastveni ljubitelj sporta. Zahvaljujući predanom radu na sebi, pjevačica se može pohvaliti nikad boljom linijom, a plodove svog mukotrpnog rada ponosno pokazuje kad god joj se ukaže prilika za to

Kako nema problema s viškom kilograma i s time da pokaže malo gole kože, Indira Levak u svom ormaru ima zavidnu količinu mini haljina i kratkih hlača koje u prvi plan stavljaju njene zategnute noge, a nedavno se prošetala Zagrebom u stajlingu s tom misijom.

Lijepa Slavonka itekako se ima čime pohvaliti. Privukla je brojne poglede prošetavši se ulicom u vrućim kožnim hlačicama u boji kože i lepršavoj bluzi s uzorkom leoparda. Indira vrlo dobro zna da ovaj statement print ne izlazi iz mode, ali i da ga je za željeni efekt potrebno dozirati.

Preko leđa je prebacila prljavobijeli kaput koji je zbog varljivih temperatura proteklih dana jedan tren neophodan, a u drugom trenu potpuno nepotreban, te je cijeli stajling začinila smeđim visokim čizmama na petu, predimenzioniranim sunčanim naočalama, visećim naušnicama i kultnom torbicom 'The Pouch' s potpisom modne kuće Bottega Veneta, o kojoj maštaju sve istinske zaljubljenice u modu.

'Vrijeme je da osvojim svijet', napisala je pjevačica pokraj fotografije ispod koje su se nizali komplimenti na račun njezina izgleda.

Istu dizajnersku torbicu, koja izgledom podsjeća na mekani oblak, što je i bio cilj dizajnera Daniela Leeja, Indira je nedavno nosila i u nešto ležernijoj kombinaciji, u kojoj su glavnu riječ vodile trenutno jednako popularne robusne čizme s debelim potplatom i jakna s elementima vojničkog uzorka.

Potkraj studenog pjevačica je s ovom skupocjenom torbicom pozirala i na Zrinjevcu, plijeneći pažnju u vrlo elegantnoj odjevnoj kombinaciji.

Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Dejan Rakita/PIXSELL