MODNI ZAOKRET

Indira Levak dobro zna koje se boje nose ovog proljeća: Novim stajlingom pokazala je da prati trendove

18.05.2022 u 12:33

Bionic
Reading

Pjevačica Indira Levak uglavnom se može vidjeti u pripijenim, kožnim, sjajnim i mini izdanjima, ali ovoga puta sve je iznenadila svojim modnim odabirom koji je za svaku pohvalu

Klasična svijetlo plava košulja s nešto naglašenijim ramenima te upečatljive narančaste široke hlače, za kakvima trenutno vlada prava pomama, bili su odabir naše pjevačice Indire Levak.

Nekadašnja pjevačica grupe Colonija odabrala je zanimljivu kombinaciju boja koja se sjajno sljubila i jednostavno unijela vedrinu u Indirin dan. Osim toga, Slavonka je u ovom izdanju izgledala ozbiljno i elegantno. Jednostavni krojevi za svaku su pohvalu, a prava su promjena od dosadašnjeg izbora garderobe poznate pjevačice.

Indira inače bira šarena izdanja, pripijene krojeve, kožne suknje i korzete za nastupe, a i privatno voli istaknuti figuru koju je posljednjih godina istesala.

Inače, klasične hlače tzv. 'uredskog' stila ove sezone skinule su s trona popularnost skinny modela koji konačno odlaze u zasluženu mirovinu. Riječ je o hlačama prepoznatljivog dizajna i širih nogavica koji laskaju svakoj građi, a zahvaljujući svojem bezvremenskom izgledu bez problema ih možete nositi i s tenisicama, ravnim natikačama, sportskim sandalama.

  • +20
Široke hlače do 300 kuna Izvor: Promo fotografije / Autor: promo