vječno zabavna

Indira Levak: 'Uvijek mi je drago kada me angažirate za svoje privatne, bitne trenutke u životu'

24.01.2022 u 08:50

Bionic
Reading

Još od pjevanja u grupi Colonija neumorna Slavonka razvila je poseban odnos sa svojim fanovima, onima koji je prate i vole već dugi niz godina. I kad je bila najumornija nikad nije bilo teško fotografirati se, razgovarati s njima, pokloniti im malo svog vremena, a tako se zadržalo do danas

'Uvijek mi je drago kada me angažirate za svoje privatne, bitne trenutke u životu i kada vam mogu otpjevati najdraže pjesme koje vam puno znače. Tada ponovo stvaramo trenutke koje je glazba učinila posebnim, a ja sam bila dio tog vašeg trenutka', opisala je Indira Levak video na kojem pjeva pjesmu od Colonije 'Mirno more' s obožavateljem.

On ju je, kako je objasnila je u nastavku objave, prvi put angažirao prije tri godine, a proteklog vikenda mu je ponovo pjevala za njegov rođendan. 'Sada smo već veliki prijatelji, a on blizu da postane moj prateći vokal', našalila se pjevačica.

Iza nje je uspješna poslovna godina, a pandemija nije usporila njezin tempo. Već i ptice na granama znaju da osim uspješne galzabene karijere - dizajnira namještaj i izrađuje sprave za vježbanje, ima apartmane u Istri. 'Ja sam borac i uvijek tražim rješenja. Najlakše je odustati, ali ja se ne dam. Suprug i ja uložili smo u više grana poslovanja i to se pokazalo kao najbolja opcija. Baš zato ne mogu se žaliti na prošlu godinu. Bila je izazovna za sve nas, ali na kraju svi smo mi mađioničari svojih života i uvijek se dočekamo na noge', ispričala je za Slobodnu Dalmaciju. Najavila je kako namjerava istim tempom 'udarati i dalje'. 'Drukčije ne znam i ne želim', poručila je Indira.

  • +3
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/PIXSELL