LUDO SEKSI

Imena im nećete zapamtiti, ali tijela sigurno hoćete

22.08.2014 u 08:00

Najvrući muški fotomodeli

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

David Gandy, Jon Kortajarena, Fernan Nunez Palacein i Noah Mills imena su najvrućih muških modela današnjice koja, ruku na srce, vjerojatno nećete zapamtiti, ali slike njihovih torza mogla bi se urezati u sjećanje

Modeli su to koji se pojavljuju u brojnim svjetskim kampanjama, zvijezde su glamouroznih partyja Voguea, snimaju za Armani, D&G, hodaju sa slavnim zvijezdama, no njihova imena nisu razvikana kao imena njihovih kolegica, recimo, anđelica Victoria's Secreta.

U ovoj grani industrije kao da imaju podređeni položaj u odnosu na žene, no to im ne smeta. Navodno je na zgodnog španjolskog modela Jona Kortajarena oko bacila i kraljica popa Madonna. Pozvala ga je s prijateljima van, a iako mu je bilo malo neugodno zbog toliko pažnje, istovremeno mu je to laskalo.

Maneken Noah Mills, pak, imao je ulogu u legendarnom Sex and the Cityju 2, a bio je meta požude Kim Catrall, nezasitne Samanthe.

Možda ni nakon ovih podataka i seksi fotogalerije nećete zapamtiti tko su Noah, Jon, Fernan... no zbog ovih golih torza se proizvodi koje oni reklamiraju vjerojatno ludo dobro prodaju. Tko su oni, pogledajte u fotogaleriji.