DANIJELA DVORNIK:

'Imat ćete problema s Ellom kad počne pjevati'

13.03.2011 u 19:34

Bionic
Reading

Iako sada stane u nekoliko konfekcijskih brojeva manju odjeću, udovica hrvatskog kralja funka ne zamara se obnavljanjem garderobe, već kćerinom pjevačkom karijerom

'Sva sreća da je roba većinom elastična pa nisam morala previše šopingirati. Do ljeta moram skinut još malo pa tek onda mogu u kupovinu. Osim toga recesija je i sve je previše skupo, a u ormarima imam dosta odjeće iz devedesetih pa Ella i ja iz njih stalno nešto čupamo i vadimo. Baš sam neki dan gledala Chanelovu reviju ili nešto slično i vidjela jakne slične mojim techno čupavcima iz devedesetih, to će se sve sad vratit u modu', kaže Danijela Dvornik koja je na Fashion.hr došla zajedno s Ellom i njenim dečkom.

O Ellinoj pjevačkoj karijeri nije željela ništa govoriti, osim da prvi singl možemo očekivati u travnju.

'Imam puno povjerenja u nju, ona vrlo dobro zna kako se ponašati u kojim situacijama i odmah kaže što ne želi, a nije ni nešto govorljiva, tako da će vam biti problema s njom kad krene ta cijela priča', kaže Danijela koja je presretna što izgubljene kilograme do sada nije vratila.

'Već mi se malo organizam navikao, to je dugotrajni proces kod mene, nije to sad nešto tri mjeseca pa će se vratiti. A kad završim s mršavljenjem i modeliranjem tijela, prijavit ću se za Miss milfaća, valjda će netko izmislit i to', kroz smijeh je zaključila Danijela.