'BOLESNI SAM RADOHOLIČAR'

Imam problem, budim se u dva ujutro i perem tepih i podove

07.05.2014 u 10:40

Bionic
Reading

Nives Celzijus gostovala je na RTL-u gdje je došla objasniti tko je njezina sestra blizanka o kojoj govori posljednjih dana, no čini se da je javnost još neko vrijeme odlučila držati u neizvjesnosti

'Ja sam Aleksa i ja sam sestra blizanka Nives Celzijus. Inače sam rođena u Rusiji i četiri godine sam starija od svoje sestre blizanke', rekla je Nives i time najavila svoju knjigu 'Gola istina 2'.

'Dobila sam poruku jednog Nijemca koji se duže vrijeme dopisivao s jednom djevojkom Aleksom koja ne samo da drži moje fotografije na svom profilu nego i zarađuje na tim fotografijama', kaže Nives koja je pripremila pjesmu za Svjetsko prvenstvo u nogometu na engleskom, a pripremila je i pilot emisiju reality showa za njemačko tržište.


'Ja volim raditi stvari koje će izazvati pažnju naših medija, ali i izvan granica. Ne vidim se isključivo u Hrvatskoj. Da sam takva, nikad nitko ne bi čuo za mene. Nikad ne bih pisala za Bild i našla se na naslovnicama nekih časopisa', kaže ponosno i dodaje kako je doma jako angažirana.

'Bolesni sam radoholičar. Imam problem s tim. Dođem doma, bolesno perem podove i divim se svojem suprugu koji ima razumijevanja za to. Nekad se probudim u dva ujutro i perem tepih', objasnila je.

Nives je komentirala i odnos sa suprugom. 'Kroz našu vezu i do dan danas svašta su pisali i razdvajali su nas, ali mi dobro funkcioniramo. On se savjetuje sa mnom, a ja nikada ne pristajem na neki projekt ako mi on nije dao blagoslov. Njemu ne odgovara medijsko privlačenje pažnje, ali shvaća da su mediji bitni za moj posao', zaključila je Nives.