TATJANA JURIĆ:

Imala sam i ja pogrešnih odabira u životu

29.10.2010 u 10:54

Bionic
Reading

Premda djeluje kao osoba koja sve ima pod kontrolom i spremna je na sve, lijepa voditeljica Tatjana Jurić otkrila je da je privatno daleko od štrebera kakvim se čini u poslu – posve je neopterećena, stalno zaboravlja sitnice, a ne ustručava se priznati ni greške koje je napravila

Lijepa 29-godišnja voditeljica otkrila je Večernjem listu da je privatno daleko od perfekcionistice koja želi imati sve pod kontrolom. Njezin je svijet mnogo spontaniji, nemirniji, uzbudljiviji, dok je u poslu jako odgovorna.

Prije samo tjedan dana Tatjana je sve iznenadila odlukom da se tetovira. No, kako sama kaže, to joj je bila želja od puberteta: 'Evo, primjerice, nitko nije očekivao da ću se tetovirati, a meni je to želja još od puberteta, pa sam se sad napokon osokolila, odnosno shvatila sam da je to nešto što uistinu želim i nije trenutačna djevojačka želja. Ili me čuju da psujem, pa se križaju jer ne mogu vjerovati da se i ja znam pošteno opustiti. Kad prijateljice čitaju o meni u medijima, pucaju od smijeha. To je neka druga Tatjana koja se nekoliko puta zaručila, prekidala s dečkom, bila trudna.'

Unatoč glasinama i tračevima, Tatjana je već tri godine u sretnoj vezi sa sportskim menadžerom Nikkyjem Vuksanom, za kojeg kaže da je jedini muškarac koji je potpuno razumije i prihvaća kakva jest. Naravno, imala je i ona svojih pogrešnih odabira, pa je naletjela na muškarca izgubljenog u vremenu i prostoru koji ne zna gdje mu je mjesto. Trudi se, ipak, pamtiti samo lijepe stvari.

Među važnije stvari u životu Tatjana svrstava putovanja. Spomenula je tako avanturu kad je sa sedam prijatelja preko interneta isplanirala putovanje u Dominikansku Republiku. 'Nakon 20 sati putovanja dočekao nas je neki sumnjivi tip u raspadnutom kombiju na kojem je pisalo 'Jesus is my saver'. Kad nas je počeo u mrkloj noći voziti po nekim makadamima, zaključila sam da je sa mnom gotovo i da je posrijedi trgovanje ljudima. Pitala sam se gdje ću li se sutra probuditi. Nasreću, probudila sam se na predivnoj karipskoj plaži i sve su brige nestale', rekla je za Večernji list.

Kritike ne uzima k srcu, objektivna je i racionalna kad je posao u pitanju, a s komentarima da je druga sezona 'Hrvatskog top modela' bolja od prve, u kojoj je sama sudjelovala, slaže se jer smatra da su napravili kvalitetan i potpun proizvod.