NE ŠTEDI NA GARDEROBI

Ima se, može se: Melania Trump prošetala u skupocjenom stajlingu od 100 tisuća kuna

03.02.2019 u 12:55

Bionic
Reading

Melania Trump uslikana je na dobro poznatom travnjaku Bijele kuće dok je ulazila u helikopter, držeći se ruku pod ruku s predsjednikom Donaldom Trumpom, a javnosti je ponovno zapeo za oko njezin stajling na koji je potrošila više od 100 tisuća kuna

Američki predsjednik Donald Trump i prva dama Melania Trump uputili su se sa sinom Barronom na kratki vikend-odmor u njihov ljetnikovac Mar-a-Lago na Floridi. Prije ulaska u helikopter koji ih je potom prevezao do predsjedničkog aviona s kojim su se uputili na obiteljski odmor, prva obitelj Amerike nasmiješeno je pozirala fotografima okupljenima na travnjaku ispred Bijele kuće.

Kao i uvijek, Melania je svojim stajlingom izazvala najviše pažnje. Iako većina poznatih ličnosti za putovanja odabire udobniju odjeću i obuću, prva dama nije jedna od njih. 48-godišnja prva dama za putovanje na odmor je odabrala elegantan smeđi kaput s dvostrukim kopčanjem (26,000 kn), koji je dizajnirala proslavljena srbijanska dizajnerica Roksanda Ilinčić, uskladivši ga s visokim čizmama na petu u istoj nijansi s potpisom brenda Gianvito Rossi, čija cijena iznosi nešto više od 10,000 kuna.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cijena kaputa i čizmi prava je sitnica u odnosu na cijenu crvene Birkin torbe s potpisom modne kuće Hermes, čija cijena iznosi 'skromnih' 77 tisuća kuna. Ukoliko je riječ o ekskluzivnim modelima od nojeve ili krokodilske kože, u tom slučaju cijena vrtoglavo raste, pa nije ni čudo da si ovu torbu mogu priuštiti isključivo oni s dubokim džepom.

Iako je američka javnost ranije negodovala zbog Melanijinog skupocjenog modnog ukusa, njezina glasnogovornica Stephanie Grisham ranije je izjavila kako odjeću koju prva dama nosi na službenim događanjima ne plaćaju porezni obveznici, već Melania sama.

  • +2
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dobro je poznato kako se Melania presvlači više puta u danu, pogotovo kada zna da će ju kamere ispratiti s jednog i dopratiti na drugo mjesto događanja, stoga se tjekom leta brže-bolje presvukla u drugu odjevnu kombinaciju - košulju i hlače ravnog kroja, no omiljenih joj potpetica se ni ovog puta nije odrekla.