PROLJETNI 'MUST HAVE'

Pronašli smo jeftine sandale od 200 kuna po uzoru na najpoželjniji model sezone s potpisom Bottege Venete

23.02.2020 u 09:49

Bionic
Reading

Jedan od vodećih trendova sezone nedvojbeno su japanke na petu. Ovaj trend možda se i neće svidjeti baš svima, ali ako ste istinska trendseterica, onda znate da su ove sandale 'must have' proljeća. U moru modela status modnog favorita uživaju sandale s potpisom modne kuće Bottega Veneta čija cijena iznosi paprenih 5000 kuna

Potpuno je razumljivo da si ove trendi sandale većina ne može priuštiti, osim ukoliko ne planirate cijelu plaću potrošiti na cipele iz snova, no obzirom da ne možemo znati koliko će se ovaj trend zadržati na modnoj sceni, nema ni potrebe da investirate u nešto što već naredne sezone može postati prošlost.

U high street trgovinama možete pronaći pregršt japanki na petu u svim bojama, a nama je za oko zapeo model koji izgleda gotovo identično kao skupocjene kožne sandale s potpisom luksuzne talijanske kuće.

Iako nisu kožne, lako ćete zažmiriti na jedno oko kada uočite da je njihova cijena tek 199,90 kuna. Ove efektne sandale dostupne su u crvenoj boji i trenutno svim standardnim ženskim veličinama, od 35 do 41.

Bottegine japanke na petu trendseterice su dočekale širom raširenih ruku, nakon što su prošle sezone ludjele za natikačama na petu s potpisom ove modne kuće. Prema Lystovom izvještaju za 2019. najpopularnije cipele na svijetu uvjerljivo su Bottegine natikače na petu od prošivene kože čija cijena iznosi oko 6,900 kuna.

Glavni krivac za ponovni uspon Bottege Venete i činjenicu da svi lude za Botteginim cipelama i torbicama je Daniel Lee koji je u ulozi kreativnog direktora udahnuo novu svježinu uspavanom talijanskom brendu.