BIVŠI LJUBAVNICI

Igor Štimac promatrao Alku dok je pila kavu

03.03.2010 u 15:14

Bionic
Reading

Alka Vuica i Igor Štimac nekoć su navodno bili nerazdvojni, a ona je njihovu ljubav i opisala u nekoliko pjesama, no sada se ponašaju kao neznanci kada se slučajno sretnu na špici

Alka Vuica i Igor Štimac pili su kavu na Cvjetnom gdje su se, slučajno ili ne, našli vrlo blizu jedno drugome. Dok je pjevačica sjedila s prijateljima na terasi kafića i zabavljala se, bivši nogometaš je tajnovito stao uz zid te promatrao što se događa ispred njega, što je sve pažljivo zabilježio fotograf Starsa

Iako vjerojatno nisu u najboljim odnosima, ako je suditi po događanjima iz prošlosti, Alka je djelovala prilično zadovoljna dok je ispijala jutarnju kavicu, kao da joj nije smetalo to što se njezin bivši šunja iza nje.

Svojevremeno su Alku redari izbacili iz jednog noćnog kluba nakon što je Štimca, svog tadašnjeg ljubavnika, zalila šampanjcem dok je sjedio sa suprugom u separeu. Vuica je tijekom izbacivanja iz kluba zadobila nekoliko modrica, a zaradila je i ogrebotine nakon što su je redari bacili u grmlje pokraj izlaza.

Prije tog nemilog događaja bili su nerazdvojni, a ona je u nekoliko svojih pjesama i opjevala njihovu ljubav, no danas se, izgleda,  ponašaju kao da se nikada nisu sreli.