ISPLATIVA INVESTICIJA

Idealna zamjena za proljetne jakne: Pronašli smo najljepše modele sakoa za svačiji stil

24.02.2019 u 16:14

Bionic
Reading

U trgovine je već naveliko počela pristizati proljetna kolekcija, a poželite li zamijeniti laganiju jaknu uvijek elegantnim sakoom, nikako nećete pogriješiti

Proteklih modnih sezona veliku popularnost uživali su predimenzionirani blejzeri s naglašenim ramenima, koji najbolje opisuju modu 80-ih, a iako će podjednako biti prisutni u proljetnoj sezoni, dizajneri i high street brendovi obogatili su ponudu strukiranim modelima koji prate liniju tijela.

Fasciniranost modne industrije nekim starim trendovima, kada je riječ o sakoima, najviše je izražena po pitanju onih od buklea, a koji godinama predstavljaju sinonim francuske modne kuće Chanel.

U zanimljivoj paleti boja i s detaljima poput gumba koji imitiraju izgled bisera, šik sakoi od buklea na modnu scenu vratili su se u velikom stilu, o čemu dovoljno svjedoči proljetna ponuda u brojnim trgovinama.

Ljubiteljice modnog minimalizma u proljetnim mjesecima itekako će uživati u bogatom izboru sakoa pročišćenih linija i neutralnih boja, dok će dame željne isticanja u mnoštvu itekako obradovati modeli upečatljivih, neonskih boja ili ukrašeni modni klasik u znaku kariranog uzorka i prugica.

Kako bismo vam skratili vrijeme u pregledavanju stranica brojnih brendova, za vas smo pronašli najljepše aktualne modele koje se isplati imati u ormaru, a na vama je samo da pronađete sako koji će najbolje pristajati vašem osobnom stilu odijevanja.

  • +75
Sakoi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo