U BEŽ BOJI

Idealan za visoke djevojke: Olja Vori u baloneru koji je odličan odmak od klasike

26.03.2023 u 14:03

Bionic
Reading

Poznata kao velika zaljubljenica u modu, supruga rukometaša Igora Vorija, Olja Vori pokazala je još jednom zašto je smatraju jednom od najbolje odjevenih Hrvatica

Podržavaju akciju povodom Dana narcisa, Olja Vori rado se odazvala pozivu organizatora i kupila svoj buket prekrasno žutog cvijeća, no ono što je upalo u oko, osim buketa i njezinog osmijeha, modna je kombinacija kojom je ponovno pokazala kako modu u ima u malom prstu.

Kišno jutro natjeralo ju je da se odjene prikladnije tom vremenu odlučivši se za modni klasik, nezaobilazan svakog proljeća. Naravno, riječ je o bež baloneru, ali ne o klasici na kakvu smo navikli. Model koji je odabrala Olja Vori namijenjen je visokim djevojkama, budući da se od struka širi i pada slobodno do polovice lista.

Olja Vori Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler

Ispod odijela savršeno se uklopilo crno odijelo. Sako i hlače širokih nogavica stopili su se s njezinom vitkom figurom, a posebnost je dobila krem bluzom s upečatljivim čipkastim dijelom oko vrata, iskombiniravši uz to smeđe kožne tenisice.

ULIČNA MODA

Boje, uzorci i statusni simboli: Zagrepčanke iz ormara izvukle ama baš sve

Pogledaj galeriju

A da je ljubiteljica torbica, govori i model koji je nosila prebačen preko ruke. Riječ je o torbici s potpisom Marca Jacobsa koja na sebi ima natpis Bucket Bag i kratku ručku s metalnim okovom, a čija je cijena nešto manja od 370 eura.

  • +17
Baloneri Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije