obožavateljica mode

Spojila naizgled nespojivo: Supruga Igora Vorija plijenila pozornost na zagrebačkoj špici u efektnoj kombinaciji glamura i street stylea

16.01.2023 u 10:10

Bionic
Reading

Olju Vori fotografi su ulovili prilikom druženja s prijateljicama na subotnjoj špici za koje je odjenula vrlo upečatljivu modnu kombinaciju

Olja Vori, supruga slavnog hrvatskog rukometaša Igora Vorija, plijenila je pozornost u svom outfitu kojim je prošetala centrom Zagreba.

Lijepu 40-godišnjakinju fotografi su ulovili prilikom druženja s prijateljicama na subotnjoj špici. U svojem društvu, koje je bilo ležernije odjeveno, Olja se istaknula u upečatljivoj modnoj kombinaciji u kojoj je spojila naizgled nespojivo.

U prvom planu našla se dugačka suknja tamnije ružičaste boje, s efektnim detaljima ruže i glamuroznog lepršavog volana. Nju je kombinirala s maslinastom majicom s kapuljačom i crnom bomber jaknom. Kada je riječ obući, odlučila se za kožne crne cipele na visoke potpetice četvrtastog oblika.

  • +2
Olja Vori Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Sve je podigla sunčanim naočalama sa zelenim detaljima sukladnima majici, a za savršen trendi street style izgled obukla je sportsku crnu šiltericu te klasičnu torbicu zamijenila bordo plišanim ruksakom.

Njena veza s Igorom Vorijem, jednim od najboljih hrvatskih rukometaša u povijesti, traje preko dva desetljeća. U braku su od 2007. godine te imaju dvoje djece, sina Petra i kćer Niku.