SINGER šivaće mašine

Idealan hobi i savršena haljina

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Šivanje vam omogućuje da se izrazite kroz svoje kreacije. Od odabira uzorka i tkanine do završne obrade, svaki aspekt ove aktivnosti omogućuje vam da budete kreativni tijekom dizajniranja vlastite odjeće

Šivanje vam također omogućuje da se vaše kreacije istaknu od generičke okoline, nešto na što možete biti ponosni. Šivanje je fantastična aktivnost za unaprijeđenje kordinacije ruku i oči, a stručnjaci aktivnost šivanja prepoznaju i kao efikasno oružje u borbi s depresijom i smanjenjem stresa što je itekako potrebno u današnje vrijeme.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Osim praktičnog znanja izrade i popravljanja odjeće, šivanje također potiče kreativno razmišljanje, jača samodisciplinu, olakšava postavljanje i dostizanje osobnih ciljeva te usađuje osjećaj ponosa koji nam podiže samopouzdanje. Šivanje je vrlo jednostavno i svatko može naučiti šivati. Ono što te dijeli od najdraže kreacije su dobra šivaća mašina, volja i trud te mali tečaj šivanja.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bilo da ste početnik ili već posjedujete vještine šivanja, uz Singer Prelude sve će biti jednostavnije i lakše. Iznenadit ćete se što sve možete izraditi s ovim šivaćim strojem.

Šivaći stroj Singer Prelude s brojnim funkcijama vrlo je jednostavan za korištenje. Ova svestrana šivaća mašina osim što je lagana za korištenje također je i fizički lagana za prijenos i spremanje nakon korištenja. Na Prelude šivaći stroj izrazito jednostavno se navuku niti, a horizontalna isporuka konca omogućuje glatko uvlačenje. Zbog čvrste metalne konstrukcije možete biti sigurni da će mašina biti uvijek potpuno stabilna. Singer Prelude karakterizira jednostavan odabir boda, ima 7 osnovnih programa, a kontrole su jednostavne stoga ova šivaća mašina savršeno odgovara početnicima ali i svima onima koji namjeravaju raditi individualne projekte te vlastite kreacije. S obzirom na to da je ovaj model prenosiv u stvaranju novih kreacija možeš uživati bilo kada i bilo gdje.

Singer Prelude možete kupiti po posebnoj akcijskoj cijeni za samo 1199,00 kuna (redovna cijena je 1499,00 kuna). Akcija traje od 10.1. do 14.2.2021.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Šivaći stroj Singer Initiale nudi 10 osnovnih te preko 30 kombiniranih programa šavova. Ravni bodovi,cik-cak bodovi, 3 vrste slijepog/nevidljivog boda od kojih je 1 elastičan, 3 dekorativna boda, 1 bod za rupicu za gumb te još mnogo toga nudi ovaj vrhunski šivaći stroj. Duljina boda je podesiva, kao i pritisak stopice te ojačani šav za prišivanje gumba, patentnih zatvarača... Mašina sadrži i žarulju za osvjetljenje od 15 W, a nožić za odrezivanje konca ugrađen je s lijeve strane stroja. Moguće je i šivanje s dvoiglom, a osim osnovnog pribora uz ovaj stroj dobivate i gratis start paket za šivanje koji uključuje: paket igala za ručno šivanje, pribor za određivanje mjera u šivanju i pletenju, metalni napsrstnjak, ručni uvlakač konca u iglu, kutijicu pribadača, jastučić za pribadače, škare, krede za označavanje tkanine u dvije boje te dvije špule konca za šivanje.

Singer Initiale možete kupiti po posebnoj akcijskoj cijeni za samo 1499,00 kuna (redovna cijena je 1699,00 kuna). Akcija traje od 10.1. do 14.2.2022.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Šivaći stroj Madam 2 je najnoviji i najljepši šivaći stroj u Singerovom asortimanu. Istovremeno je vrlo lak za korištenje, tako da možete pustiti svoju kreativnost na slobodu. 23 vrste boda, 2 ravna boda – od toga 1 elastični, 8 elastičnih bodova, 4 vrste slijepog/nevidljivog boda, od toga 2 elastična, 10 dekorativnih bodova (od čega 5 elastičnih), rupica za gumb te integrirani uvlakač konca u iglu samo su neke od brojnih mogućnosti ove mašine. Uz šivaći stroj Madam 2 također moguća je i podesiva duljina boda, ojačani bodovi te funkcije proširivanja, šivanja rupice za gumbe, gumba te patentnog zatvarača. Savršena kombinacija tehnologije, jednostavnosti i stila.

Singer Madam 2 možete kupiti po posebnoj akcijskoj cijeni za samo 1999,00 kuna (redovna cijena je 2499,00 kuna). Akcija traje od 10.1. do 14.2.2022.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Singer šivaće strojeve pronađite na sljedećim prodajnim mjestima: Elipso, PLODINE, Emmezeta, Bazzar i Abrakadabra.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!