SINGER šivaće mašine

Ljubav koja se prenosi sa koljena na koljeno uz Singer šivaće mašine

12.07.2022 u 14:15

Bionic
Reading

Šivanje vam omogućuje da se izrazite kroz svoje kreacije. Od odabira uzorka i tkanine do završne obrade, svaki aspekt ove aktivnosti omogućuje vam da budete kreativni tijekom dizajniranja vlastite odjeće

Šivanje vam također omogućuje da se vaše kreacije istaknu od generičke okoline, nešto na što možete biti ponosni. Šivanje je fantastična aktivnost za unaprijeđenje kordinacije ruku i oči, a stručnjaci aktivnost šivanja prepoznaju i kao efikasno oružje u borbi s depresijom i smanjenjem stresa što je itekako potrebno u današnje vrijeme.

Osim praktičnog znanja izrade i popravljanja odjeće, šivanje također potiče kreativno razmišljanje, jača samodisciplinu, olakšava postavljanje i dostizanje osobnih ciljeva te usađuje osjećaj ponosa koji nam podiže samopouzdanje. Šivanje je vrlo jednostavno i svatko može naučiti šivati. Ono što te dijeli od najdraže kreacije su dobra šivaća mašina, volja i trud te mali tečaj šivanja.

Bilo da ste početnik ili već posjedujete vještine šivanja, uz Singer Prelude sve će biti jednostavnije i lakše. Iznenadit ćete se što sve možete izraditi s ovim šivaćim strojem.

Šivaći stroj Singer Prelude s brojnim funkcijama vrlo je jednostavan za korištenje. Ova svestrana šivaća mašina osim što je lagana za korištenje također je i fizički lagana za prijenos i spremanje nakon korištenja. Na Prelude šivaći stroj izrazito jednostavno se navuku niti, a horizontalna isporuka konca omogućuje glatko uvlačenje. Zbog čvrste metalne konstrukcije možete biti sigurni da će mašina biti uvijek potpuno stabilna. Singer Prelude karakterizira jednostavan odabir boda, ima 7 osnovnih programa, a kontrole su jednostavne stoga ova šivaća mašina savršeno odgovara početnicima ali i svima onima koji namjeravaju raditi individualne projekte te vlastite kreacije. S obzirom na to da je ovaj model prenosiv u stvaranju novih kreacija možeš uživati bilo kada i bilo gdje.

Singer Prelude možete kupiti po posebnoj akcijskoj cijeni za samo 1199,00 kuna (redovna cijena je 1499,00 kuna). Akcija traje do 7.9.2022 do 7.10. ili do isteka zalihe.

Šivaći stroj Singer Initiale nudi 10 osnovnih te preko 30 kombiniranih programa šavova. Ravni bodovi,cik-cak bodovi, 3 vrste slijepog/nevidljivog boda od kojih je 1 elastičan, 3 dekorativna boda, 1 bod za rupicu za gumb te još mnogo toga nudi ovaj vrhunski šivaći stroj. Duljina boda je podesiva, kao i pritisak stopice te ojačani šav za prišivanje gumba, patentnih zatvarača... Mašina sadrži i žarulju za osvjetljenje od 15 W, a nožić za odrezivanje konca ugrađen je s lijeve strane stroja. Moguće je i šivanje s dvoiglom, a osim osnovnog pribora uz ovaj stroj dobivate i gratis start paket za šivanje koji uključuje: paket igala za ručno šivanje, pribor za određivanje mjera u šivanju i pletenju, metalni napsrstnjak, ručni uvlakač konca u iglu, kutijicu pribadača, jastučić za pribadače, škare, krede za označavanje tkanine u dvije boje te dvije špule konca za šivanje.

Singer Initiale možete kupiti po posebnoj akcijskoj cijeni za samo 1499,00 kuna (redovna cijena je 1699,00 kuna). Akcija traje do 7.9.2022 do 7.10. ili do isteka zalihe.

Singer šivaće strojeve pronađite na sljedećim prodajnim mjestima: SINGER Hrvatska, Elipso, Emmezeta, Bazzar, Abrakadabra i eKupi. Istaknute cijene su preporučene maloprodajne cijene, dok stvarne cijene mogu biti različite ovisno o prodavatelju i mjestu prodaje.