budite sam svoj majstor

Razvijte svoj jedinstveni stil uz BAGAT šivaće mašine!

09.09.2022 u 09:01

Bionic
Reading

U današnjem društvu nosi se širok raspon stilova, a modne piste ispunjene su raznim egzotičnim i zadivljujućim haljinama. Vintage moda značajna je inspiracija za trendove u stoljeću. Mnogi retro dizajni su klasični, što znači da izdržavaju test vremena. Zbog toga dizajneri često na modne piste donose starinske stilove i modificiraju ih kako bi se uklopili u aktualno vrijeme.Ti stilovi izmjenjuju se na modnoj sceni, iako se vrijeme koje provedu u trendu ne može odrediti.

Kroz najveći dio povijesti ljudi su sami šivali svoju odjeću, a šivanje je bila ljubav koja se prenosila s koljena na koljeno. Danas je šivanje postalo vještina kojom vladaju malobrojni. Naše bake i mame koristile su svoje Bagat šivaće mašine kako bi sašile ili popravile neki komad odjeće, a mi smo odrasli gledajući njih kako s ljubavlju sjedaju za mašinu, uvlače konac u iglu i prepuštaju se užitku.

Vještina šivanja ima mnogobrojne prednosti. Ako se odlučite okušati u šivanju, ne samo da ćete moći razviti svoj jedinstveni stil i sašiti si haljinu kakvu ste oduvijek željeli ali nigdje u dućanima niste mogli pronaći kroj koji bi vam savršeno pristajao, nego ćete i uštedjeti. Šivanje po mjeri je obično vrlo skupo, a dobri krojači su često i prenatrpani poslom pa svoju željenu haljinu morate dugo čekati… Ne morate više bacati novce na klasična potkraćivanja i sitne prepravke. Sve to i još mnogo više biste mogli sami. Trendovi odijevanja uvijek su bili i uvijek će biti neograničeni, a vaša vlastita šivaća mašina pružit će vam obilje izbora stilova.

Bagat šivaći strojevi odličan su odabir za vašu prvu šivaću mašinu, a odnedavno možete ih kupiti i na hrvatskom tržištu!

BAGAT CIK CAK novi je model elektromehaničke šivaće mašine u koju će se kupci jednostavno zaljubiti.

Stroj može šivati elastične materijale, pleteninu i mnoge druge materijale, čak i debele materijale kao što su traperice, koža i umjetna koža. Uz 9 šivaćih programa koji se najviše koriste, BAGAT CIK CAK postat će neizostavan pratilac u vašem domaćinstvu. Čvrsta i stabilna metalna unutrašnjost smanjuje vibracije čak i tijekom dugog rada i velikih brzina šivanja. Snažan i ekonomičan motor omogućuje precizno šivanje čak i kod debljih, višeslojnih ili elastičnih materijala.

Šivaći stroj Bagat Jantar jednostavan je i intuitivan za korištenje. Žuta je boja energije, sunca, intelekta i lakoće. Bagat Jantar je šivaći stroj sa 17 različitih šavova, upotrebom stopica s brzom promjenom, automatskim uvlačenjem niti, mogućnošću obrnutog šivanja, jednostavnim izborom šavova i mogućnošću šivanja dvostrukom iglom. Ovaj šivaći stroj omogućuje stvaranje ukrasnih šavova i overlock šavova. Mašina sadrži I 4-stupanjsku automatsku rupicu (4-brzinska rupica), ugrađeni automatski uvlakač konca te čak 11 različitih položaja igle. Podesiva duljina šava je 4 milimetara, a podesiva širina cik-cak šava iznosi 5 milimetara. Stroj naravno ima i ugrađenu LED rasvjetu radne površine, a moguće je i uzvratno šivanje te šivanje dvostrukom iglom. Stroj sadrži elektronsku pedalu, a motor je snažan i ekonomičan s brzo promjenjivim stopicama za šivanje.

Bagat Jantar šivaća mašina nudi vam ugodnu veličinu mjesta za šivanje na desnoj strani igle. Ubodna ploča može se lako izvaditi, dok budete čistili okolinu metalnog grajfera, igle i transportnih zubaca. Sve šivaće stopice su lako i brzo zamjenjive. Pritiskom na polugu na stražnjem dijelu držala stopice vrlo jednostavno možete ukloniti i postaviti novu papučicu. Moguće je i šivanje s dvojnom iglom, ako vam je to potrebno.

Šivaći stroj Bagat Safir napredan je te nudi velik izbor uboda. Šivaća mašina Bagat Safir s 34 različita uboda, upotrebom stopica koje se brzo mijenjaju, automatskim uvlačenjem niti, mogućnost obrnutog šivanja, laganim odabirom uboda i mogućnošću šivanja dvostrukom iglom.

Bagat Safir šivaći stroj kombinira sve što vam treba za brzo i kvalitetno šivanje. Idealno je za skraćivanje hlača (također traperica), šivanje zavjesa, pričvršćivanje dresova, šivanje različitih haljina i odijela. Mašina će vam vrlo dobro služiti i kada ćete šivati više slojeva tkanine. S Bagat šivaćim mašinama pustite svojoj mašti da izađe na vidjelo. Opremljen je sa 34 različita šava, koji uključuju: ravni šav-pozicija sredina, ravni šav pozicija desno, ravni ojačani šavovi, različiti cik cak šavovi, ojačani cik cak, više različitih šavova za elastične materijale/elastični šavovi, slijepi šav, ukrasni i takozvani overlock šavovi. S Bagat Safir mašinom možete šivati i rupicu za gumbe, u 4 koraka. Šavove jednostavno odaberete s velikim šavovima označenim gumbom.

Prepustite se mašti i razveselite jedinstvenom odjećom koja će biti vaših ruku djelo! Ne propustite ovu savršenu priliku za kupovinu Bagat šivaćih mašina nove generacije koja traje od 07.09.2022. do 07.10.2022. (ili isteka zaliha) jer Bagat CIK CAK od sada možete kupiti po sniženoj cijeni za samo 1299,00 kn ili 172,41€, Bagat Jantar za 1599,00 kn ili 212,22€ te Bagat Safir za 1899,00 kn ili 252,04€.

Nove moderne šivaće mašine legendarne marke Bagat osim na Bagatovom webshopu možete kupiti i na sljedećim prodajnim mjestima: Elipso, Emmezeta, Bazzar.hr, Abrakadabra.

Osim Bagat šivaćih mašina, provjerite i akcijsku ponudu Singer šivaćih mašina OVDJE.

Istaknute cijene su preporučene maloprodajne cijene, dok stvarne cijene mogu biti različite ovisno o prodavatelju i mjestu prodaje.

Prilog je napravljen u produkciji tnative tima tportala u suradnji s Eurorobotom te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.