IRITANTNO PONAŠANJE

Ide li vam partner ponekad na živce?

14.08.2014 u 07:10

Bionic
Reading

Diže li vam partner u nekim situacijama tlak? Odgovor je vjerojatno potvrdan. Ako se pitate je li to normalno ili samo vi imate taj problem, utješit će vas činjenica da su nekim oblicima iritantnog ponašanja jednostavno skloni mnogi muškarci. Ili barem tako misli dosta žena

I kao po nekom pravilu, kod većine vrijedi sličan uzorak ponašanja. Evo o čemu je riječ.

Nikada ne pitaju za smjer i upute
Žene to nikako ne mogu shvatiti. Pa ako zalutaš, pobogu, stani, spusti staklo i pitaj za smjer. Ali muškarac ne misli tako, jer on, naravno, zna naći put. Neki muškarci znaju čak 'ignorirati ' i GPS, tako da i GPS-u njegovo ponašanje 'ide na živce'. Eto koliko je iritantan. Čak najnježniji ženski glas koji mu pokuša pomoći oko orijentacije dignut će mu tlak.

Nema se tu što puno učiniti. Pratite put i kada napokon prizna da se izgubio, probajte pomoći.

340581, 328828, 342583, 336863
Misle da sve mogu sami

Muškarci će teško priznati da su slabi. Čak i nakon neke viroze, bolesti ili neke veće ozljede nakon koje trebaju oporavak, ne žele priznati da nešto ne mogu. A onda kad im se partnerica naljuti jer ne paze na sebe, još je ona kriva što prigovara. Alfa mužjaci, nema što. Žene bi ipak voljele da su malo odgovorniji i ponekad priznaju da ne mogu baš sve i da im nekad, kao svakom ljudskom biću, treba predaha.

Isključe mozak
Oni to zbilja mogu. Samo stisnu turn-off. Samo okrenu glavu i isključe se. Jednostavno vas više ne čuju ili ne obraćaju pažnju na vas. Za iskočiti iz kože. Ovu iritantnu naviku usvojio je mnogi muškarac na ovom planetu. A još ako isključe mozak dok mu pokušavate nešto objasniti, svađa je neizbježna. Kad vam to napravi, najbolje da mu kažete kako ćete mu uzeti kreditnu za ludo skupe cipele koje ste vidjeli. Ionako vas ne čuje.

Odlični su… prije seksa. Nakon seksa… katastrofa
Zanimanje za partnericu nakon doživljenog orgazma opada takvom brzinom da je to iritantno. A samo minutu prije, šaputali su najslađe riječi koje možete čuti. I premda si ne mogu pomoći, tom navikom stvarno idu na živce. Idući put ga prije seksa natjerajte da vas odvede na večeru, kupi cvijeće, da se itekako potrudi pa će njegovo 'hladno' ponašanje nakon seksa možda biti lakše za podnijeti.

Ego im je ponekad van kontrole
Iako se ponekad divite njegovu egu koji zna biti kao kuća, nekad ga ne možete zbog toga podnijeti. No kada izmakne kontroli, još više će se naljutiti ako mu bolja polovica pomogne riješiti stvari, kad tako žarko želi biti glavni.