STAJLING ZA PET

Iako ima milijune slavna plavuša obožava povoljne krpice: Prošetala u komadu s potpisom Manga

13.09.2019 u 13:09

Bionic
Reading

Holivudska ljepotica Rosie Huntington-Whiteley ponovno je izazvala ovacije na račun svog stajlinga, vješto kombinirajući dizajnerske i high street komade

Manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley slovi za jednu od najbolje odjevenih žena svijeta. Zahvaljujući svom nepogrešivom modnom ukusu slavna plavuša redovito krasi modne rubrike časopisa i portala, a sve što na njoj vidimo ispostavi se da je riječ o posljednjem modnom trendu.

No, slavna supruga glumca Jasona Stathama uvijek je vjerna svom stilu koji je uvijek elegantan i minimalistički. Jednu takvu modnu kombinaciju 32-godišnja ljepotica je nedavno odjenula za poslovni sastanak. Paparazzi su slavnu plavušu uslikali na ulicama Beverly Hillsa, dok je izlazila iz automobila.

  • +5
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Lijepa manekenka se za poslovni sastanak odjenula vrlo jednostavno i elegantno, a iako bi mnogi pomislili da na njoj sve pršti od skupocjenih brendova, to nije sasvim točno. Iako se može pohvaliti godišnjom zaradom od 65 milijuna kuna, zanosna brineta itekako kupuje pristupačnu high street odjeću.

Dizajnerske komade, kao što su u ovom slučaju maslinasta midi suknja na preklop s potpisom Victorije Beckham te smeđa torbica i čizme s potpisom brenda Jimmy Choo, manekenka je iskombinirala s jeftinim pletenim halter neck topom s potpisom high street brenda Mango, čija cijena iznosi 169,90 kuna.