OMILJENI KOMAD

Holivudska ljepotica ne skida se iz jeftinog bodija od 100 kuna, a koji posjeduje u čak tri boje

29.08.2019 u 11:10

Bionic
Reading

Slavna manekenka i holivudska glumica Rosie Huntington-Whiteley jedna je od onih žena koje bi izgledale besprijekorno i u vreći za smeće. Sve što odjene na sebe vrhunski sklopi u stajling bez greške, a iako u svom ormaru ima zavidne kolekcije skupocjenih dizajnerskih torbi, cipela i odjeće, atraktivna plavuša rado kupuje i u high street trgovinama. U posljednje vrijeme Rosie se ne skida iz pristupačnog bodija s potpisom Zare čija cijena iznosi svega 100 kuna

Zvijezda filmova 'Transformeri: Tamna strana Mjeseca' i 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta', zanosna glumica Rosie Huntington-Whiteley strastvena je zaljubljenica u modu i sve što joj se svidi voli kupiti u nekoliko boja, pa se tako u posljednje vrijeme ne odvaja od trendi zgužvane torbe s potpisom modne kuće Bottega Veneta koju si je priskrbila u dvije boje - bijeloj i smeđoj.

Isto je sa svim ostalim modnim dodacima, ali i odjećom. Lijepa zaručnica glumca Jasona Stathama, s kojim ima dvogodišnjeg sinčića Jacka Oscara, prava je modna klasičarka. Njezin stil najbolje se može opisati kao jednostavna i bezvremenska elegancija lišena upadljivih boja, pa nije ni čudo da se lijepa Victorijina anđelica zaljubila u vrlo jednostavan, a praktičan komad iz kojeg se u posljednje vrijeme gotovo da i ne skida.

  • +8
Rosie Huntington-Whiteley u Zarinom bodiju Izvor: Backgrid UK / Profimedia / Autor: Backgrid/Instagram

Riječ je o Zarinom bodiju s američkim izrezom koji je dostupan u četiri boje i prodaje se po pristupačnoj cijeni od 99,90 kuna. Bacite li oko na nedavne stajlinge lijepe glumice, primijetit ćete da je sve što smo prethodno rekli istina. Plavokosa ljepotica ovaj je praktičan odjevni komad reciklirala nebrojeno puta, noseći ga uz midi suknje od trapera i pletiva, široke hlače, pa čak i traperice.

32-godišnja ljepotica, čije se bogatstvo procjenjuje na 24,4 milijuna kuna, ovime je još jednom dokazala da jeftini high street komadi itekako mogu izgledati luksuzno, a bodi joj se toliko svidio da ga je kupila u tri od ukupno četiri dostupne boje - u bijeloj, crnoj i boji kože.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Styles of the week. 🖤

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)

Osim u modu, slavna glumica strastvena je zaljubljenica u kozmetiku i vježbanje. Rosie je nedavno u intervjuu za časopis Women's Health priznala kako je jedna od rijetkih žena koja, unatoč tome što mora redovito vježbati zbog karijere, uistinu voli tjelovježbu te nastoji poticati sve oko sebe na bavljenje sportom i fizičku aktivnost.