TRACK N GO

I vaš auto može postati nezaustavljiv u snijegu!

13.01.2014 u 14:48

Bionic
Reading

Zaboravite gume za snijeg i tradicionalne lance, Track N Go gusjenice za 15 minuta pretvaraju svaki veći pick up u snježno vozilo, a voze se u bilo kojem prtljažnom prostoru (ako prima 2 kubika i 680 kg tereta…)

Jedini uvjeti za montažu Track N Go gusjenica su veličina vozila i pogon na sve kotače. No ako imate potrebu voziti po dubokom snijegu, ionako već imate nešto slično. Track N Go montira se izravno pod kotače i koristi njihov pogon.

Tvrde da cijela montaža traje manje od 15 minuta, a praktički nema ograničenja za uporabu. Preporučuje se manja brzina kad se vozi po asfaltu, a i blokada diferencijala dobro dođe. Naime vozila s gusjenicama skreću tako da blokiraju jednu stranu dok druga i dalje ide, a ovdje je to malo teže za izvesti jer auti obično nemaju kočnicu samo za jednu stranu.

Ipak, jedina prava mana ovog sustava je cijena. U SAD-u kod proizvođača AD Boivina košta 25.000 dolara. Za taj novac možete kupiti običan pick-up i pravi snowmobile, kad već vučete više od pola tone sa sobom…