BEZ ODLASKA POD NOŽ

I u 70. zadivljuje ljepotom i elegancijom

16.09.2015 u 16:26

Bionic
Reading

Oskarovka Helen Mirren oduševila je svojom pojavom na Njujorškom tjednu mode, na koji je došla pogledati reviju proljetne kolekcije Badgley Mischke za iduću godinu

Slavna glumica odlično je izgledala u kremastom kompletu od tvida s peplum-krojem, torbicom u istim nijansama te sandalama prikladnima za svoju dob.

Publika i kritika slažu se u mišljenju da sjajna glumica izgleda prelijepo sa 70 godina te je prije svega uzor za to kako se stari sa stilom, bez odlazaka pod nož. Bilo je teško ne primijetiti koliko je vitka, ali i graciozna, a rado je pozirala i nasmiješena stajala ispred fotografa na crvenom tepihu i u publici.

Glumica se udala s 52 godine za redatelja Taylora Hackforda, a s 70 godina imala bi nekoliko savjeta za mlađu sebe. Tako je u nedavnom intervjuu rekla da bi si poručila, da se može vratiti u prošlost, da češće svima govori od…. Također smatra da je ulazak u brak s 52 godine bila dobra odluka za nju te općenito ne misli da su mlađi ljudi spremni za brak i obaveze, posebno kada se žene udaju zbog lijepe haljine.

Helen Mirren podjednako je poznata po svojim tumačenjima snažnih žena, kao i po ulogama duhovitih i seksi zavodnica, a njezina bogata i zanimljiva karijera traje već 48 godina.

Poput ostalih glumica, posvećuje se zdravom načinu života i pazi na to da njezina vitka linija potraje što dulje. Kako bi s guštom vježbala, engleska glumica je nabavila lijepu odjeću za teretanu.

'Kupite si lijepu opremu za vježbanje. To će vas sigurno motivirati. Osim toga, nikad ne započinjite s previše žestokim ritmom tjelovježbe. Nemojte se forsirati. Napravite koliko možete, sljedeći put ćete povećati broj čučnjeva ili trbušnjaka. Bitno je ostanete motivirani za vježbanje, zato se nemojte obeshrabriti odmah na početku', rekla je Mirren, prenosi Female First

Skromna zvijezda smatra da, kad je bez make-upa i kad nije dotjerana, izgleda kao prosječna 70-godišnjakinja: 'Izgledam kao da mi je 70 kad nisam našminkana i sređena. Ne izgledam mlađe.' Ipak, njezinu bezvremensku ljepotu primijetile su i velike kuće pa je u 69. postala zaštitno lice za L'Oreal Paris