hit model

I ove sezone vladaju kultne 'ružne' sandale, a ove su veliki hit i nose se uz sve

30.05.2024 u 17:44

Bionic
Reading

Usprkos brojnim kritikama i prozivanjima da se radi 'ružnim' sandalama, klub obožavatelja birkenstockica samo raste. A s ljetom pred vratima, ističe se ultimativni model koji se nosi uz sve

Birkenstockove ležerne ljetne sandale savršeno spajaju udobnosti i stil. Sjajno idu uz sve iz ormara, a brojne zaljubljenice u modu mjesecima ne izlaze iz njih, pa ih čak uz dodatak sportskih čarapa nose i tijekom hladnijeg dijela godine.

Diktatorice trendova i superzvijezde, od Katie Holmes i Suri Cruise, Demi Moore, pa do Kaije Gerber i Naomi Watts, u svojim ormarima imaju barem jedan model kultnog njemačkog proizvođača obuće.

Ako ni vi ne možete, a ni ne želite odoljeti birkenstockicama i tražite novi trendi par za ljeto 2204., koji uz to ide uz sve, isplati se obratiti pažnju na model Madrid - on trenutno postaje bestseler i to s punim pravom!

Osim što se lako nosi uz sve iz ormara i odlično izgleda uz suknje ili hlače, dolazi u prekrasnoj nijansi konjaka. Ove natikače tople smeđe nijanse, koje pripadaju klasicima, ove sezone imaju fini novi detalj – veliku kopču.

Modernizirana kopča na širokom remenu u tipičnom stilu brenda okrugla je i obojena u zlatnu boju, a upravo joj to daje modernu estetiku koja je itekako dobro prihvaćena.

Trendovske Birkenstockove sandale također dolaze u boji koja je poprilično omiljena u krugu ljubiteljica mode. Naime smeđa se dobro slaže s mnogim drugim trendi sezonskim bojama sezone. Nošene jednostavno i elegantno uz bijelu ljetnu haljinu, u stilskom poigravanju s nježnim pastelnim tonovima ili kao savršen pandan jeans looku - savršeno će se uklopiti u aktualne ljetne trendove.

A obožavatelji klasike koji ne odustaju od Birkenstockovih sandala s dvije kopče izabrat će model Arizona, također dostupan u zavodljivoj boji konjaka.

  • +11
Naomi Watts Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia