udobnost prije svega

Demi Moore otvara sezonu 'ružnih' cipela oko kojih se uvijek lome koplja, no i dalje su hit

02.04.2024 u 13:53

  • +2

Demi Moore

Izvor: Profimedia / Autor: Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Proljeće je u punom jeku, a s njegovim dolaskom na scenu su stupili u modeli cipela ravnih potplata. I dok su među daleko najpopularnijim balerinke i mokasine, legendarna Demi Moore nosi model zbog kojeg se uvijek lome koplja

Snimljena za vrijeme shoppingu English Rabittu u Beverly Hillsu, luksuznom brendu dječje odjeće gdje je vjerojatno našla neodoljive kompletiće za unuku Louettu, koja uskoro navršava prvu godinu, Demi Moore privukla je pažnju ležernim stajlingom. Naime, malenu Louettu 18. travnja rodila je njezina kćer Rumer Willis, koju je glumica dobila u braku s Bruceom Willisom.

Za ovaj izlazak i baka zadataka 60-godišnja Demi je odabrala stajlign koji spaja udobnosti i chic dodatke. Klasične crne hlače spojila je s dugački, tankim kaputom bordo boje i oversized, pomalo 'balon' kroja koji se pokazao kao dostojna zamjena za klasične bež balonere.

A stajling je zaokružila cipelama koje su se još prije nekoliko sezona postale vrlo popularnim izborom za prijelazno razdoblje. Naime, baš kao što su Birenstock sandale postale jedan od najpoželjnijih komada za ljeto, zatvorena verzija ovih 'ružnih' cipela za mnoge trendseterice ultimativni je izbor za prijelazno razdoblje kada nije dovoljno toplo za bose noge pa sportske bijele čarape tako dobro dođu. Tako se je i Demi prednost dala udobnim klompama te se ulicama Beverly Hillsa prošetala u crnom, kožnom modelu, uz dodatak sportskih čarapa, naravno. Vrlo casual i cool, složile bi se mnoge trendseterice.

Stajlingu je dodala i torbicu od koje se ne odvaja u posljednje vrijeme. Riječ je o skupocjenoj dizajnerskoj torbici, modelu naziva Anatomy Jewelry s potpisom modne kuće Schiaparelli, kojeg krasi zlatni detalj nosa, usta i očiju, s prednje i stražnje strane.

Inače, otkako su 2020. godine ‘oživljene’ kroz suradnju s popularnim streetwear brendom Stussy, klompe Boston s potpisom brenda Birkenstock uživaju ogromnu popularnost na modnoj sceni, do te mjere da ih podjednako obožavaju žene i muškarci. A da popularnost ovih trendi klompi ne jenjava dokazuje i nedavno pojavljivanje holivudskog glumca Jakea Gyllenhaala koji je upravo Boston klompe isfurao na photocall filma 'Road House' održan u Londonu.