TI DIVNI BALONERI

Bez ovog modnog komada jesen je nezamisliva, a Angelina Jolie je pronašla pravi dragulj

22.09.2023 u 11:45

  • +5

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Glumica i humanitarka Angelina Jolie u svakoj prigodi pokazuje svoj fantastičan osjećaj za modu, što uključuje bezvremenske komade neprolaznog dizajna

Proslavljena glumica, koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta, velika je ljubiteljica minimalizma, osobito neutralnih boja poput crne ili bež.

Angelina Jolie nije promaknula fotografima u New Yorku, točnije u zračnoj luci JFK u društvu 15-godišnje kćeri Vivienne, koju je dobila u braku s Bradom Pittom.

Zanosna brineta ponovila je svoju uspješnu modnu formulu te je uspješno kombinirala trendi baloner u vječnoj bež nijansi sa skrivenim kopčanjem i zgodnim detaljem - remenom na vezanje.

u Los Angelesu

Što se to kuha? Salma Hayek i Angelina Jolie na zanimljivom obiteljskom druženju

Pogledaj galeriju

Sivi top i široke hlače u istom tonu upotpunila je stiletticama od lakirane kože u chic smeđoj nijansi, a stajling je zaokružila sunčanim naočalama i jednostavnom frizurom - kosom podignutom u ležernu punđu.

Slavna 48-godišnjakinja bila je sjajno raspoložena u društvu najmlađe kćeri u sportskom stajlingu, baš poput svojih vršnjakinja.

Oversized plavi top i crne široke hlače sparila je s modnim klasikom koji nikad neće izaći iz mode, visokim tamnoplavim tenisicama Chuck Taylor All Star Converse, odnosno popularnim starkama, čija popularnost ne blijedi.

Kako se pisalo, Angelina i Vivienne rade na brodvejskom mjuziklu, glazbenoj adaptaciji filma 'The Outsiders' iz 1983., te će Vivienne biti njezina asistentica, što je izazvalo brojne komentare na račun sveprisutnog nepotizma u Hollywoodu.

'Viv me podsjeća na moju majku Marcheline po tome što nije usredotočena na to da bude u središtu pozornosti, već na to da bude podrška drugim kreativcima. Vrlo je promišljena i ozbiljna po pitanju kazališta i naporno radi da bi najbolje razumjela kako pridonijeti', rekla je povodom Vivienninog angažmana njezina mama Angeline, čiji je otac glumac Jon Voight, a majka glumica Marcheline Bertrand, preminula 2007.