ŽELI BITI VOLJEN

I bogati plaču: 'Ne znam voli li me cura zbog mene ili zbog moje love...'

23.03.2016 u 09:24

Bionic
Reading

Svi koji postanu iskonovci dobivaju 1.000 kuna, a jedino što im olakšava ovu tamnu stranu života na visokoj nozi Iskonov je superbrzi internet i najbolji izbor TV kanala

'Nakon što sam postao tisućaš, više nisam siguran je li moja cura sa mnom baš zbog mene ili zato što svako malo zavrtim rundu soka od cijeđene naranče ili gustog od breskvice sa šlagom', žali se Jurica, jedan od mnogih koji su ovo proljeće postali tisućaši u Iskonovoj akciji.

Nova akcijska ponuda iz Iskona donosi 20 mjeseci popusta od 50 kuna, ukupno čak tisuću, na sve pakete koji sadrže superbrzi internet i televiziju. Kao novopečeni tisućaši uživat ćete u internetu brzine 50/10 Mbps. Tu je i najbolji izbor televizijskih kanala s uključenim premium sadržajima poput filmskih CineStar TV Premiere 1 i 2 te sportskih SportKlub 1, 2 i 3 kanala, bez plaćanja ikakvih dodatnih naknada.

Proljetna akcija vrijedna okruglih tisuću kuna traje do završetka travnja. Svi neodoljivi detalji ponude za tisućaše dostupni su putem Iskonove web stranice ili besplatnog info telefona 0800 1000.