UMIJEĆE ŽIVLJENJA

Humanitarna akcija za djecu bez roditeljske skrbi

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 11.12.2012 18:58
  • Objavljeno 11.12.2012 u 18:58
SOS, Dječje selo Lekenik

SOS, Dječje selo Lekenik

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Volonterke Umijeća življenja, poznate hrvatske manekenke Petra Friganović i Iva Dragović, u subotu, 15. prosinca u 18 sati na štandu udruge Umijeća življenja u Avenue Mallu prodavat će božićne čestitke SOS sela Lekenik

U prosincu Umijeće življenja održava humanitarnu akciju pomoći za djecu bez roditelja smještenu u SOS selu Lekenik. Radi se o 300 djece bez adekvatne roditeljske skrbi.

Volonteri udruge će prodajom čestitki koje izrađuju djeca iz SOS dječjeg sela Hrvatska prikupljati novčana sredstva, koja će se potom proslijediti korisnicima humanitarne akcije.

Pozivaju se građani Zagreba da 15. i 16. te 22. i 23. prosinca u periodu od 10 do 20 sati dođu na prvi kat Avenue Mall centra u Novom Zagrebu te kupnjom čestitki pomognu djeci SOS sela Lekenik.

Akciju će podržati i poznate hrvatske manekenke Petra Friganović i Iva Dragović koje će kao volonterke Umijeća življenja u subotu, 15. prosinca u 18 sati na štandu udruge Umijeća življenja u Avenue Mallu prodavati božićne čestitke SOS sela Lekenik.

Udruga Umijeće življenja je neprofitna nevladina organizacija koja se bavi programima i edukacijom u svrhu promicanja i njegovanja ljudskih vrijednosti, poboljšanja kvalitete života, podizanja ekološke svijesti te unapređenja kreativne komunikacije pojedinca i društva. Udruga djeluje u suradnji i po programima međunarodne nevladine organizacije.

The Art of Living Foundation je aktivna u preko 150 zemalja svijeta i ima savjetodavni status pri Ekonomskom i socijalnom vijeću UN–a te surađuje sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom (WHO). Udruga u Hrvatskoj djeluje od 1995. i do danas provodi velik broj humanitarnih i edukativnih aktivnosti u gotovo svim većim gradovima Hrvatske te djeluje uz potporu niza hrvatskih ministarstava.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!