RENEE ZELLWEGER

Htjeli biste promijeniti frizuru? Razigrani bob poznate glumice je sve samo ne dosadan

01.03.2021 u 23:04

Bionic
Reading

Glumica Renee Zellweger ostavila je sve bez daha fantastičnim outfitom koji je odabrala za dodjelu nagrada Zlatni globus koja se ove godine održala u drukčijim uvjetima od svih dosadašnjih izdanja zbog globalne pandemije

Hvaljena američka glumica koje se mnogi sjećaju po ulozi romantične junakinje Bridget Jones zadivila je svojim glamuroznim izdanjem na dodjeli ovih prestižnih nagrada.

Haljina bez naramenica u crnoj boji sjajno je naglasila njezinu besprijekornu figuru, a naravno, točka na 'i' bila je odlična frizura, moderna varijanta popularnog boba koja je glumici skinula godine.

DRUGAČIJI CRVENI TEPIH

Glamura ipak nije nedostajalo: Pogledajte haljine s dodjele Zlatnih globusa

Pogledaj galeriju

Ako se želite ošišati na popularni bob, a pribojavate se da bi rezultat mogao biti preozbiljan, frizura Renee Zellweger je dokaz kako nove varijante ove klasične frizure nisu bile nikad privlačnije.

Pramenovi posvijetljeni u tek nekoliko tonova istaknuli su crte lica slavne plavuše, a krajevi postepeno ošišani i uvijeni prema van uz nešto dulje šiške, bili su pun pogodak.

Renee (51) koja je prošle godine odnijela nagradu Zlatni globus kao najbolja glumica za ulogu Judy Garland u filmu 'Judy', bila je pojam elegancije u tamnoplavoj haljini od baršuna (Giorgio Armani Privé) i stiletticama u istom tonu plave.

Nagrađivana glumica bila je prezenterica na ovogodišnjoj dodjeli nagrada na kojoj su na kraju nagrade odnijeli film 'Nomadland', 'Borat Subsequent Moviefilm', Netflixova serija 'Kruna' i dr.