ULIČNA MODA

Hrvatice neumorno kupuju najpoželjnije čizme sezone koje su doslovno preplavile police trgovina

25.01.2021 u 15:29

Bionic
Reading

Ako ste dvojili oko odabira obuće koju ćete nositi u mjesecima koji su pred nama, bacite oko na stajlinge skockanih Hrvatica sa zagrebačke špice koje će vam dati traženi odgovor

Street style koji smo mogli vidjeti tijekom milanskog Tjedna mode isprofilirao je neke trendove, no sad je već jasno kako će combat čizme koje smo već viđali na slavnim fashionisticama poput Gigi Hadid, Olivije Palermo ili Irine Shayk, biti najveći modni imperativ u 2021. godini.

Hrvatice su nebrojeno puta do sada dokazale da svojim odjevnim kombinacijama mogu konkurirati svjetskim street style zvijezdama, a da baš poput vodećih trendseterica temeljito prate aktualne modne trendove dokazuju fotografije sa zagrebačke špice koje je zabilježio tportalov fotograf.

  • +4
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Genijalno odjevene Hrvatice prodefilirale su zagrebačkim Cvjetnim trgom kao modnom pistom, a gotovo sve su na nogama imale trenutno najpoželjnije čizme sezone - combatice.

Zahvaljujući robusnom izgledu i debelom gumenom đonu combat čizme, poput kultnih marti, svakom stajlingu uspijevaju darovati dozu mladenačkog buntovništva, što su svojim stajlinzima uspjele dokazati i djevojke sa zagrebačke špice.

Njihova je prednost u njihovoj udobnost i praktičnosti, ali i velikoj mogućnosti uklapanja u različite modne kombinacije. Ako se pribojavate da je ovakve robusne modele nemoguće nositi u nekim ženstvenijim ili damskim varijantama, varate se.

Iako većina žena obično poseže za klasičnim crnim combat čizmama, posebno nas je oduševio stajling lijepe brineta koja se odlučila za netipične bijele combatice. Svoje trendi čizme ljepotica je uskladila s crnim kožnim tajicama i predimenzioniranom majicom preko koje je prebacila maslinastu vestu od debelog pletiva i dugi sivi kaput, a sve je začinila cool 'poštarskom kapom' i bijelim mačkastim naočalama.