NAJPOŽELJNIJI MODEL

Kendall Jenner se ni na skijanju ne odvaja od omiljenih čizmi koje su ove sezone apsolutni broj jedan

04.01.2021 u 09:50

Bionic
Reading

Kendall Jenner ovih dana uživa na skijanju u Aspenu, gdje se uputila s prijateljicama i mlađom sestrom Kylie Jenner. Nakon što su dan provele spuštajući se snijegom prekrivenim planinama, sestre su se uputile u šoping, no nije dugo trebalo da ih uoče paparazzi koji ih prate u stopu čak i na zimovanju

Slavna Jennerica koja je izgradila impresivnu karijeru u svijetu modelinga uvijek je odjevena u trendovske komade po zadnjoj modi, stoga je i ovog puta na sebi imala nekoliko 'must have' komada koje predlažu i modni stručnjaci.

Uske, rastezljive hlače Kendall Jenner je uskladila s dolčevitom i pletenim kardiganom, a stajling je zaokružila dugim kaputom i nezaobilaznim comat čizmama iz kojih se proteklih mjeseci trendseterice doslovno ne skidaju.

Osim što daruju dobru potporu za gležanj i osiguravaju zaštitu od nepogodnih vremenskih uvjeta, izgledaju nevjerojatno cool, a vrhunac popularnosti doživjele su 90-ih godina, u vrijeme grungea.

  • +5
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zahvaljujući robusnom izgledu i debelom gumenom đonu, takozvane combat čizme, poput kultnih marti, svakom stajlingu uspijevaju darovati dozu mladenačkog buntovništva, a da će biti najpoželjniji model zime dalo se naslutiti još tijekom ljeta, kada su objavljeni novi podaci popularne modne tražilice Lyst.

Tijekom srpnja pretraga modnih kupaca za 'borbenim' čizmama na Lystu sveukupno se povećala za 69 posto, a potražnja za njima posebno se odnosi na muške kupce, koji su u posljednja četiri tjedna intenzivno pretraživali nove modele, što je rezultiralo porastom pretraga u kategoriji muške mode za 99 posto.

  • +10
Combat čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Osim muških kupaca, combat čizme podjednako intrigiraju i žene, a u istom razdoblju pretraga za ženskim modelima ove specifične obuće porasla je za 53 posto.

Nalik protekloj sezoni jesen-zima, kada se najpopularnijim modelom combat čizama pokazao takozvani model Monolith s potpisom Prade, isti i slični modeli ove talijanske kuće posljednjih tjedana uživaju veliku popularnost kod modnih kupaca diljem svijeta, uz one s potpisom brendova Dr. Martens, Frye i Steve Madden.