STREET STYLE

Hrvatice modu imaju u malom prstu: Zagrebačka špica ponovno je vrvila odlično odjevenim ljepoticama

21.11.2020 u 09:04

Bionic
Reading

Nakon sivila i kiše koji su posljednjih dana zavladali hrvatskom metropolom, Zagrepčani su jedva dočekali ispijati kavu na suncu. Prava je to prilika za sjesti na kavu i ispričati se, kao i prošetati popularnom zagrebačkom špicom u novim krpicama. Zagrepčanke su brže-bolje iz ormara izvukle topu odjeću i obuću koja ide u korak s modnim trendovima i špicom prošetale svoje jesenske stajlinge

Kad god se prošećemo ulicama Zagreba, pogled nam zastane na odlično odjevenim Hrvaticama koje itekako znaju što rade po pitanju mode. Da su Hrvatice žene s puno stila i istančanim modnim ukusom, još jednom su potvrdile one same.

Zagrepčanke se nisu odrekle ispijanja kave na Cvjetnom trgu ili popularno zvanoj zagrebačkoj špici, a naš fotograf svojim je objektivom zabilježio nekoliko genijalnih jesenskih stajlinga koji mogu parirati street style modi u Parizu ili Milanu.

  • +6
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / street.threadz

Hrvatice ulažu puno truda i vremena u svoje odjevne kombinacije kako bi se špicom prošetale dotjerane od glave do pete i pritom ukrale pokoji pogled. Da religiozno prate trendove i vole investirati novac u trendi krpice, to odavno znamo, no i ovog puta smo ostali pozitivno iznenađeni brojem odlično odjevenih žena u hrvatskoj metropoli.

Obzirom da su temperature svakim danom sve niže, Zagrepčanke su redom investirale u tople kapute, balonere i kožne jakne te čizmice. Kvalitetan kaput isplativa je investicija, a posebno ukoliko odaberete model neutralne boje i klasičnog kroja koji će se lako uklopiti u svaki stajling.

Za razliku od visokih čizmi koje te teže kombiniraju, gležnjače se poput kameleona lako uklapaju u razne outfite i zato su pun pogodak, a trendseterice ove sezone naklonjene su robusnim modelima s debelim potplatom po uzoru na popularne marte.

Zagrepčanke nisu zaboravile ni na odjevne komade od kože - vodeći trend sezone. Odjeća od kože i njezinih imitacija poželjna je u svim oblicima, a trenutno su posebno popularne natkošulje, odnosno jakne od kože s mogućnošću vezanja u struku, kao i kožne hlače, kožne suknje te kožne hlače i bermude.