NIMALO ČEDNA NACIJA

Hrvati najčešće maštaju o grupnom seksu!

07.08.2012 u 10:39

Bionic
Reading

Kako pokazuje najnovije istraživanje, Hrvati su nacija koja uvjerljivo najviše mašta o grupnom seksu

Šef vam je u zadnje vrijeme loše volje i stalno nešto zahtijeva? Šefica kritizira sve što napravite? Ako je suditi prema zadnjem velikom Durexovom istraživanju, koje je obuhvatilo preko 29 tisuća ljudi u 36 zemalja širom svijeta, ne brinite - problem nije u vama, već u njima. Točnije u njihovom nezadovoljavajućem seksualnom životu.


U istraživanju su se našli i Hrvati, poznati ljubavnici svjetskog glasa. Kako su odgovarali i gdje su u odnosu na ostale narode?

Većina svijeta slaže se s tvrdnjom kako seks blagotvorno utječe na raspoloženje. U to najviše vjeruju Grci i Mađari (82 posto), a odmah nakon njih dolaze hrvatske seks zvijeri jer bi čak četiri od pet domaćih ispitanika dalo ruku u vatru da seks liječi sve. Iz toga možemo zaključiti kako Hrvatice iznimno rijetko koriste izgovor tipa: 'Ne večeras, boli me glava.' Usto što su dobri u krevetu, Hrvati znaju i dobro izabrati partnera. Globalno gledano, tri od četiri ispitanika izjavilo je kako ih njihov seksualni partner zadovoljava, dok u Lijepoj Našoj čak 84 posto ispitanika nema (gotovo) nikakvih zamjerki na seksualne izvedbe svojih partnera među plahtama.

No čak ni najboljima ne cvjetaju uvijek ruže, pa je ponekad potrebno dodatno se uskladiti s partnerom kako bismo poboljšali svoj seksualni život. Prema Durexovom istraživanju, Hrvati i Hrvatice u najvećem broju slučajeva (49 posto) vjeruju da se razgovorom s partnerom može riješiti puno toga. Ako ne ide tako, odgovor na problem sigurno ima sveznajući Google kojem pribjegava 43 posto nezadovoljnih ispitanika. Top ljestvicu pomoćnih metoda zatvara traženje pomoći u časopisima (36 posto), a zgorega nije ni pokoja romantična večer uz pornić, na što se odlučuje 34 posto ispitanika. S druge strane, potpuno smo nespremni za pomoć upitati liječnika, bračnog savjetnika, a mrske su nam i tabletice i pomagala (sve ispod pet posto).

Probleme svaki narod rješava drugačije. Iako Amerima ni razgovor s partnerom nije stran, kao glavno rješenje vide korištenje lubrikanta (53 posto). Nama geografski puno bliži Austrijanci bez ikakvog pardona posegnut će za seksualnom igračkom ili pomagalom (43 posto) kako bi otjerali problem iz spavaće sobe.

Hrvati žele grupno!

Seks utroje ili grupni seks nije samo muška fantazija. Prema Durexovom istraživanju, to je globalna fantazija broj jedan i o tome mašta svaka peta osoba! A tko o tome najviše mašta? Pa Hrvati, naravno, i to točno svaki treći ispitanik/ca. Ostale maštarije su puno slabije zastupljene, pa tako o striptizu maštamo u granicama svjetskog prosjeka (14 posto), a svaki deseti Hrvat i Hrvatica sanjari i o vezivanju i sado-mazo igrama.

Što se tiče drugih naroda, Rusi su skloni igranju raznih uloga (role-play), a Južnokorejanci i stanovnici Malezije najviše bi voljeli u seks uključiti i masažu. Telefonski seks je prilično popularna maštarija u Indiji, dok je u Njemačkoj to gotovo potpuno nepostojeća maštarija, pri čemu možemo zaključiti da Nijemci ili to učestalo rade ili im je već dosadio 'ruf mich an'.

A kad se isključe maštarije, ostaje najvažnije pitanje. Jesu li Hrvati kao narod zadovoljni fizičkim aspektom svog seksa? Po Durexovom istraživanju, na tehničkom pregledu prolazimo bez problema jer je čak 75 posto nas zadovoljno opremom i učinkom iste, što je više od kontinentalnog prosjeka. Bolji od nas u disciplini 'usta moja hvalite me' samo su Rumunji i Grci.