'PEDESET NIJANSI SIVE'

Hotel koji nudi sado-mazo paket za goste

05.07.2012 u 11:55

Bionic
Reading

Hotel Max u Seattleu za svoje goste oživljava fantazije iz sado-mazo knjige koja je podigla mnogo prašine

Popularnost knjige 'Fifty Shades Of Grey' ili, prevedeno na hrvatski, 'Pedeset nijansi sive' ne prestaje rasti. Nakon borbe velikih

filmskih studija za prava na knjigu prema kojoj će se snimiti i film dio kolača popularnog spisateljskog djela odlučili su uzeti i hoteli. Ništa čudno s obzirom na to da se seksi sado-mazo igrice glavnih likova u knjizi dobrim dijelom odvijaju upravo u luksuznim hotelima.

Prvi je na ideju došao hotel Max u Seattleu koji svojim gostima nudi paket '50 Shades of Seattle'. Riječ je o paketu koji im omogućava da i sami iskuse i dožive neke ključne trenutke iz popularne knjige.

Uključuje boravak od minimalno dvije noći, smještaj u raskošnoj sobi Artist King, limuzinu i izlet do Puget Sounda gdje gosti mogu uživati u boci pjenušca Bollinger Grand Annee Rosé, omiljenog napitka glavnog glumca iz knjige. Usto, gostima se nudi let nad gradom u helikopteru kako bi iskusili sve ono što su doživljavali glavni glumci u knjizi.

Kao i uvijek kada je riječ o vrhunskim užicima, cijena nije mala. Točnije, dvije noći boravka za dvije osobe koštaju 1967 dolara, odnosno nešto malo manje od 12 tisuća kuna. Iako je riječ o prilično skupom aranžmanu, uprava hotela vjeruje da neće nedostajati gostiju jer smatra da nude najseksipilniju uslugu na svijetu.