NA PREMIJERI U TOKIJU

Holivudska kraljica: Angelina Jolie u haljini retro stila prava je senzacija

04.10.2019 u 11:48

Bionic
Reading

Glumica Angelina Jolie pojavila se na premijeri nastavka filma 'Maleficent: Mistress of Evil', gdje je ukrala pozornost u očaravajućoj haljini retro stila s resicama

Jedna od najljepših holivudskih glumica, bila je mamac za oči na premijeri drugog nastavka Disneyevog hita 'Gospodarica zla 2', svojevrsnom igranom remakeu bajke o Trnoružici.

U filmu koji je režirao norveški redatelj Joachim Rønning, princezu Auroru glumi Elle Fanning, dok se u ulozi kraljice Ingrith, potpuno novog, dosad nepoznatog lika u Disneyevim bajkama, pojavljuje Michelle Pfeiffer.

Jolie (44) je ponovno utjelovila vješticu Zluradu u nastavku ovog filma, a na premijeri u Tokiju društvo su joj pravila ovoga puta njezina djeca: 18-godišnji Maddox koji je nedavno počeo studirati na sveučilištu u Južnoj Koreji i kćer Zahara.

  • +10
Angelina Jolie u Tokiju Izvor: Profimedia / Autor: KEIZO MORI / UPI / Profimedia

Prelijepa Angelina bila je kraljica crvenog tepiha utjelovivši holivudski glamur nekih prošlih vremena u raskošnoj svjetlucavoj haljini poznatog brenda Ralph & Russo koja je istaknula njezinu vitku figuru.

Srebrne stilettice i dojmljive naušnice odlično su zaokružile ovaj elegantni stajling atraktivne brinete koja nije skidala osmijeh s lica.

U jednom ranijem intervjuu je otkrila kako se snašla u ulozi zle vještice.

'Smatram da u svima nama postoji takva strana koja nije uvijek baš sigurna u sebe, a koja se istovremeno želi samo zabaviti', izjavila je Angelina. Osim glumice i njezine djece, premijeri u Tokiju je nazočio i kolega iz 'Gospodarice zla 2', glumac Sam Riley.

vječni klasik

Osvojila je i Angelinu Jolie: Jedina modna kombinacija koja je baš uvijek u trendu

Pogledaj galeriju

Inače, nakon mučnog razvoda par dijeli skrbništvo nad njihovo šestero djece, a izvori tvrde kako se djeca sjajno slažu.

Osim Maddoxa i Zahare, par ima i paxa, Shiloh te blizance Vivianne i Knoxa.

'Uvijek su bili bliski, ali ih je ovo još više ujedinilo. Jako su brižni jedni prema drugima i iako se ponekad posvađaju kao sva braća i sestre, iznimno se vole', kazao je taj izvor.