PRELIJEPA GLUMICA

Angelina Jolie nikada nije izgledala bolje: Zbog ove haljine ukrala je sve poglede na crvenom tepihu

01.10.2019 u 09:44

Bionic
Reading

Pet godina nakon Disneyjeva hita o zloj vještici Maleficent, svojevrsnom igranom remakeu bajke o Trnoružici, u kina stiže novi nastavak, 'Gospodarica zla 2', a na njegovoj svečanoj premijeri u kazalištu El Capitan u Los Angelesu svu pozornost očekivano je ukrala slavna Angelina Jolie

U novom nastavku Disneyjeva bajkovitog filma 'Gospodarica zla' slavna humanitarka i Oscarom nagrađena Angelina Jolie ponovno će utjeloviti lik Zlurade, a uz glumačke kolegice Michelle Pfeiffer i Elle Fanning uspjela je zablistati na svečanoj premijeri filma održanoj u Los Angelesu.

U društvu biološke djece, blizanaca Vivienne i Knoxa, kćeri Shiloh i posvojene djece Zahare i Paxa Thiena, zanosna Angelina prošetala se crvenim tepihom i pritom oduševila svojim pomno osmišljenim svečanim izdanjem.

I ovoga puta ostala je vjerna svojoj najdražoj (ne)boji, pojavivši se odjevena od glave do pete u crno. Lijepa glumica poznata je po elegantnim minimalističkim stajlinzima kojima uvijek iznova potvrđuje da se držeći modnog pravila 'manje je više' teško može pogriješiti.

Za veliku premijeru filma 'Gospodarica zla 2' Angelina je odabrala jedinstveni model presijavajuće crne haljine za koju je zaslužna talijanska modna kuće Versace.

  • +7
Angelina Jolie Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

Da utjelovljuje lik Zlurade u Disneyjevu filmu, Angelina je na crvenom tepihu itekako dala do znanja zahvaljujući spomenutoj kreaciji grčkog kroja koja se, osim svjetlucajućim efektom, isticala korzetnom podstavom i drapiranom tkaninom koju je na boku pridržavao presijavajući detalj škorpiona.

Spomenutom kreacijom na jedno rame Angelina je istaknula brojne tetovaže na leđima, a svečano izdanje kompletirala je satenskim salonkama u špic, uz zavodljiv make-up i klasičnu frizuru punđe.