ZVIJEZDA CRVENOG TEPIHA

Holivudska ikona Uma Thurman nikad nije izgledala bolje

28.03.2019 u 10:22

Bionic
Reading

Zahvaljujući bogatoj filmskoj karijeri dugoj tri desetljeća, legendarnoj glumici Uma Thurman uručena je posebna nagrada na 64. izdanju svečane ceremonije David di Donatello u Rimu

Muza slavnog Quentina Tarantina postala je glavna zvijezda novog izdanja dodjele David di Donatello u Rimu na kojoj joj je uručena nagrada za poseban doprinos filmskoj industriji.

Iako se rijetko viđa na crvenom tepihu, danas 48- godišnja Uma Thurman za svoj izostanak itekako se iskupila zablistavši u svjetlucavom modelu crne haljine koja je laskavim krojem suptilno naglasila njezinu vitku, manekensku figuru.

Svečani odabir haljine zvijezda filmova 'Pakleni šund' i 'Kill Bill' stilizirala je crnim sandalama s tankim remenčićima i sjajnim naušnicama ringovima kojim je oplemenila frizuru nemarne, valovite punđe.

  • +8
Uma Thurman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako se saznaje, Umu ćemo uskoro imati priliku gledati u dramskoj seriji Netflixove produkcije koja govori o tajanstvenim okolnostima što se događaju nakon transplantacije srca.

Prema opisu, serija 'Chambers', čije se prikazivanje očekuje krajem travnja, usredotočit će se na djevojku koja je preživjela srčani udar te prima novo srce kako bi nastavila život. Ipak, postoji mnogo nedoumica koje okružuju donatorovu iznenadnu smrt, a što se više približava istini, shvaća kako je njen 'dar' zlokoban. Thurman će igrati Nancy, majku donatora koja počinje graditi odnos s mladom ženom.