IDEALNI PROLJETNI KOMAD

Hit sezone: Slavna ljepotica u proljetnom baloneru kakav će poželjeti sve trendsetterice

14.04.2021 u 11:27

Bionic
Reading

Proljeće je vrijeme balonera i trendi ogrtača, a zna to i britanska manekenka Rosie Huntington-Whiteley koja je poglede privukla sjajnim kožnim balonerom. Rosein idealni proljetni baloner nosi potpis modne kuće Bottega Veneta i djeluje doista luksuzno

S dobrim proljetnim balonerom nikada ne možete pogriješiti. Popularnost ovog modnog komada potvrđuje i činjenica da slavne modne kuće poput Burberryja i Barboura već desetljećima balonere obavezno uvrštavaju u svoje sezonske kolekcije.

Nosiv na sve kombinacije, od casual traperica i košulje pa do sandala i haljina, baloner je idealan odjevni predmet kako za tople tako i za kišne proljetne dane. Ovom modnom klasiku ne odolijeva ni slavna ljepotica Rosie Huntington-Whiteley koja je poglede privukla pojavivši se u New Yorku odjevena u crveni kožni baloner.

Jedan od nezaobilaznih modnih komada u proljeće je bež baloner, no ako želite malo osvježiti izgled i svakodnevnom stajlingu dodati malo glamura, crvena koža odličan je izbor. Rosien savršeni proljetni baloner nosi potpis modne kuće Bottega Veneta i djeluje doista luksuzno, kao i cijena. Naime, ovaj model se prodaje po cijeni većoj od 52 tisuće kuna. Osim materijalom, crveni baloner ističe se i velikim ovratnikom koji je, sudeći prema najnovijim kolekcijama Balenciage, Art Schoola i Burberryja, posljednji trend.

Baloneri u stajlinzima street style zvijezdi Izvor: Profimedia / Autor: Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako god, jedno je sigurno, baloner je modni klasik i nezamjenjiv odjevni predmet u proljetne dane. Ako ste modna klasičarka, siguran izbor je model u bež boji, a ako želite pratiti trendove razmotrite kožne balonere ili krojene od dvije tkanine te balonere sjajnih materijala.