OD ZAGREBA DO SYDNEYJA

Hit haljina koju obožavaju slavne ljepotice

29.04.2016 u 12:03

Bionic
Reading

Zamamna Miranda Kerr iskoristit će svaku priliku da pokaže svu svoju ljepotu i tijelo zbog kojeg je na listi najbolje plaćenih manekenki, a kada odjene takozvanu golu haljinu, uspjeh je zagarantiran

Iako je kod nas zahladilo pa nam je neobično vidjeti Mirandu u laganoj ljetnoj haljinici, njoj je sigurno bilo ugodno jer je trenutno na promociji trgovine brenda Kora Organics u Australiji.

Čipkasta ljetna haljina sve popularnijeg britanskog modnog brenda Self Potrait do sada nije oduševila samo prelijepu manekenku, već i naše i strane dame koje vole dizajnerske krpice. Osim toga, u svibnju ove godine upravo je za ovom haljinom vladala velika pomama pa je bila najprodavanija krpica u tom mjesecu.

Tako su se kod nas u istom modelu crvene boje pojavile Tatjana Dragović i supruga rukometaša Blaženka Lackovića, Nikolina, dok se u bijeloj verziji ljetos prošetala svjetska teen zvijezda Bella Thorne

Kreacije ovog londonskog brenda staroga svega dvije godine sve su popularnije i nose ih i Reese Witherspoon, Elizabeth Banks, Lucy Hale, Rachel McAdams i Kristen Stewart.

Moguće je da ćemo i ubuduće gledati naše, kao i strane zvijezde u krpicama s potpisom dizajnera Han Chonga jer su cijene njegove odjeće zapravo pristupačne pa se tako haljine mogu kupiti i za nešto manje od 2.000 kuna.