BITEMYSTYLE

Hipijevski, kovrčavo i šareno, onako kako to radi Zoran Aragović

14.03.2019 u 14:57

Bionic
Reading

Najveći nacionalni tjedan mode Bipa fashion.hr, ove će sezone završiti u slavljeničkom duhu, revijom dizajnera koji svojim jedinstvenim potpisom i brandom BiteMyStyle dizajnera Zorana Aragovića domaću publiku oduševljava već 15 godina

Zaljubljenice u Aragovićev modni stil i ovog će proljeća moći uživati u pregršt urbanih, modernih i vrlo nosivih kreacija s naglaskom na koloritu, uzorcima i zanimljivim detaljima. Baš kakva je moda bila u vrijeme osamdesetih i devedesetih, takva je i najnovija kolekcija branda BiteMyStyle. Inspiriran tim luckastim godinama prošlog stoljeća, dizajner Zoran Aragović za proljeće/ljeto 2019. stvara vrlo nosivu, lepršavu i neopterećenu odjeću, uz nezaobilazne točkice i pruge po čemu su njegove kreacije oduvijek i prepoznatljive.

Kao malo slavljeničko iznenađenje, ovosezonsku kolekciju upotpunit će jeans komadi, koje je koristio i u svojim počecima no ovog puta s vrlo zanimljivim printom, teksturama i intervencijama bojom. Uz kapute, suknje i sakoe izrađene od trapera, u većem broju prezentira haljine i košulje ukrašene mašnama koje se vežu oko vrata i ruku ili koje mogu poslužiti kao detalj na otvorenim leđima.

BiteMyStyle Izvor: Promo fotografije / Autor: Zvonimir Ferina

Pomalo hipijevski i romantično, Aragović u se novoj kolekciji poigrava s jednostavnim i strogim formama jeansa.

'I dok dovršavam aktualnu kolekciju, već imam gomilu ideja za onu jesensku tako da taj kreativni proces nema stanke. Uvijek se trudim, a pogotovo sada kada slavim obljetnicu, da revija bude zaokružena priča, uz glazbu, dobar makeup i zanimljive upečatljive frizure', istaknuo je Aragović . Savršeno kovrčave, 15 godina karijere s poznatim dizajnerom odlučile su proslaviti njegove obožavateljice i dugogodišnje prijateljice. Tako su se TV voditeljica Minea, pjevačica Lea Mijatović i influencerica Maša Zibar našle u ulozi modela i postale zaštitna lica vizuala kojima Aragović najavljuje slavljeničku reviju i kolekciju s kojom će zaokružiti 15 godina rada.

Osim razigrane modne priče branda BiteMyStyle, Bipa fashion.hr od 19. do 23. ožujka u svojem programu donosi još 16 revija. Tako će se samostalnim revijama predstaviti Ivica Skoko i Robert Sever dok će u službenom programu nacionalnog tjedna mode nastupiti: Twins i Arileo, Ana Maria Ricov, Anthony Avangard, Klisab, Marina Design, Morana Krklec, Branka Donassy, Jelena Holec i Mateyaneira. U sklopu programa FHR MEN nove će kolekcije predstaviti: Spirit by Tomislav Bahorić, Boško Jakovljević, Robert Sever i modna kuća Varteks.