NOVO IZ EUCERINA

Hidratantna njega inspirirana Nobelovom nagradom

19.07.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Bez obzira na tip kože koji imate, dobra hidratacija treba biti neizostavan dio vaše svakodnevne rutine kako bi koža bila zdrava i blistava

Izostavljanje hidratacije iz svakodnevne njege moglo bi rezultirati isušivanjem, crvenilom ili ljuštenjem kože, a s vremenom se mogu pojaviti bore i ostali znakovi starenja kože, ranije nego što bi se pojavili da pravilno njegujete kožu.

Eucerin dobro poznaje fiziologiju kože i proces njezine hidratacije. Nakon godina istraživanja temeljenih na otkriću nagrađenom Nobelovom nagradom, Eucerin predstavlja inovativne hidratantne proizvode za njegu lica AQUAporin ACTIVE.

Proizvodi aktiviraju stvaranje novih mikroskopskih kanala (akvaporina), smještenih u staničnim membranama, te reguliraju prijenos molekula vode. Ti prirodni vodeni kanali zovu se akvaporini. Rezultat je znatno poboljšana povezanost mreže akvaporina, kroz koje vlažnost može nesmetano prolaziti i ravnomjerno se rasporediti od jedne do druge stanice čak i u dubljim epidermalnim slojevima.

Redovitom uporabom linije proizvoda Eucerin AQUAporin ACTIVE koža dobiva intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju. Trenutačno postaje i ostaje meka, podatna i svježa. Eucerin AQUAporin ACTIVE brzo se upija te je pogodna za osjetljivu kožu. Sve kreme za lice mogu se koristiti kao odlična podloga za make-up.

U Eucerinovoj ponudi možete naći kreme za svaki tip kože, ali i one s UVA zaštitom. AQUAporin ACTIVE lagana (light) krema za normalnu i mješovitu kožu, 40 ml, stoji 125, 84 kn,AQUAporin ACTIVE bogata (rich) krema za suhu i osjetljivu kožu, 40 ml, stoji 125,84 kn, AQUAporin ACTIVE SPF 15 + UVA hidratantna krema s UV zaštitom za sve tipove kože, 40 ml, košta 138,24kn, a AQUAporin ACTIVE hidratantna krema za zaštitu osjetljivog područja oko očiju, 15 ml, košta 121,29 kn.