Ljetna škola – prijavite se do 5.6.2020.

HelloAIRIS 2020 – Hrvatski inovatori sada se mogu prijaviti za besplatnu edukaciju osnova AI (umjetne inteligencije) putem interneta

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Pridružite se online programu obuke HelloAIRIS koji pokreću EIT Health, GE Healthcare, LEITAT i KTH i prijavite se do 5. lipnja 2020

Zanima vas inovacija, zdravstvena zaštita i umjetna inteligencija?

Pridružite se online programu obuke HelloAIRIS koji pokreću EIT Health, GE Healthcare, LEITAT i KTH i prijavite se do 5. lipnja 2020. Ovaj jedinstveni ljetni ljetni tečaj provest će vas kroz AI osnove i različita područja zdravstvene industrije u kojima umjetna inteligencija može biti primijenjena.

HelloAIRIS pogodan je za studente (medicinski, inženjerski, poslovni fakultet), mlade zdravstvene radnike, uključujući radiologe iz Hrvatske, koji su, među ostalim, zainteresirani za istraživanje inovativnih rješenja za pristupačnije i dostupnije zdravstvene sustave.

Program je besplatan,a edukacija se odvija online. Edukacija sadrži tri modula e-učenja i četiri predavanja uživo koja će se održati između lipnja i kolovoza. Prvo predavanje održat će se 15. lipnja, a posljednje 10. Kolovoza 2020.g.

Sudionici će dobiti prepoznatljivi EIT zdravstveni certifikat, priznat na tržištu Europske Unije. Broj mjesta je ograničen.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Sudjelovanjem u programu HelloAIRIS imat ćete priliku naučiti jezik iza strojnog učenja, demistificirati AI svijet i poboljšati svoje profesionalne performanse.

Budući da smo u Europi na čelu inovacija u zdravstvu, vidimo sve veći broj stvaranih opipljivih, utjecajnih i uzbudljivih AI rješenja. Međutim, moramo povezati generiranje nove tehnologije koja može smanjiti pritisak na zdravstvene usluge, s mogućnošću da se ona integrira u pružanje skrbi. Sada je vrijeme za popunjavanje praznina i rješavanje nedostataka, kako Europa ne bi zaostajala u primjeni AI “, izjavila je JorgeFernández García, direktorica inovacija u EIT Health.

Ovdje pročitajte zajedničku publikaciju EIT Health-a koja je pripremljena u suradnji s tvrtkom McKinsey & Company da biste osvijestili utjecaj AI na liječnike u zdravstvu i implikacije uvođenja i skaliranja AI za zdravstvene organizacije i zdravstvene sustave širom Europe.

Kako se prijaviti

Prijave se zaprimaju do 5 lipnja 2020. preko ovog link.

Više informacija o programu pročitajte na: https://www.helloairis.com/

Posjetite stranicu

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!