MODNA INSPIRACIJA

Ona zna kako podići vječnu kombinaciju traperica i bijele majice

02.06.2023 u 13:23

Bionic
Reading

Ponekad je potrebno samo nekoliko dodataka da jednostavan stajling podignemo na višu razinu, a navedeno je na ulicama New Yorka sjajno demonstrirala Katie Holmes

Nakon niza izdanja na Francuskoj rivijeri inspiriranih uredskom modom, Katie Holmes vratila se u voljeni New York na čijim je ulicama zaradila titulu street style zvijezde.

Tajna njezina stila, prvenstveno leži u načinu nošenja bazičnih odjevnih komada. Traperice i obična bijela majica u ljetnoj sezoni postale su njezinim omiljenim odabirom, no navedenu kombinaciju svaki je put uspjela učiniti posebnom, bilo uz pomoć originalnog modela jakne ili neočekivanog odabira obuće.

Bezvremenskoj kombinaciji traperica i bijelog T-shirta, zvijezda ‘Dawson’s Creeka’ ovoga puta dala je novu dimenziju s nekoliko trendovskih komada.  

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia

Njezin odabir obuće činile su danas najtraženije tenisice na modnoj sceni, legendarni model Samba s potpisom adidasa, kojeg je stajlingom istaknula i na nedavno završenom filmskom festivalu u Cannesu.

Od trendovskih dodataka Holmes je nosila torbicu Galliera s potpisom talijanske Prade, a riječ je o reinterpretaciji originalnog modela lansiranog 2007. godine, kojeg krasi pop, geometrijski i ultra šareni print.

Cjelokupan stajling Holmes je upotpunila siva verzija danas iznimno popularnih sunčanih naočala Symbol, također s potpisom Prade.