OD SNAŠA DO MLADENKI

Haljine na CMC festivalu? Prava parada kiča!

16.06.2014 u 15:51

Haljine sa CMC-ja u Vodicama

Izvor: Pixsell / Autor: Duško Jaramaz

Bionic
Reading

Ovoga vikenda održao se šesti festival CMC u Vodicama. I dok je na stageu bilo veselo uz lagane note, pjevačice su pažnju plijenile večernjom oblekom

Angelina Jolie još prije dvije godine na dodjeli Oscara izbacila je nogu iz duge haljine, a otada je svjetski trend. Dvije godine kasnije, Maja Šuput i Jelene Rozga i dalje slijepo slijede. Djevojke su odbacile minice kojima su do sada bile vjerne te se za predstavljanje svojih pjesama sredile u duge haljine s provokativnim prorezom.

Dalmatinska vila Jelena, osim provokativnog proreza na dugoj haljini, imala je i prozirni dio koji je pokazivao njen novootkriveni adut - dekolte. Jelena se ovila klasičnom crnom bojom, a Maja Šuput obukla je haljinu koja je više sličila na žuti zastor koji se tijekom nastupa dramatično vijorio. Majina zalizana kosa više izgleda kao slučajni odabir zbog nedostatka vremena, nego kao planirani look.

Andrea Šušnjara nosila je vjenčanicu. Iako se još nije udala, pjevala je da je školovana da preživi aludirajući na ljubavni brodolom pa je vjenčanica imala smisla. Magazinov slavuj Andrea jednom će biti jako lijepa mladenka, a ovo je bila uspješna generalna proba.

Vladarica festivala bila je Nives Celzijus. Kako na pozornici tako i oko nje. Na pozornicu je došla na magarcu, a njena etno bijela haljini s karanfilima odlično se uklopila uz tamburaše pa je Nives bila vragolasta snaša. Najdramatičniji je trenutak bio onaj u kojem je ostala bez suknje te je na pozornici veselo skakutala u gaćicama Bridget Jones. Na njima nisu bili izvezeni karanfili.


Alka Vuica je carica. To je i priznala, jer se obukla u kapetanicu. Alka je bila dorečena, za razliku od svojih kolegica. Pjesma se zove 'Ženska posada', a treba se znati tko je glavni i tko ima viši čin…