FASHION GURU

Imam osjećaj da Lidija Bačić nema druge hlače jer u njima skakuće na svakom koncertu, daje intervjue, ide na plac da se oni koji piju pivo u lokalnim bircuzima mogu okrenuti za njom

 • 12.06.2021 u 11:48

 • Bionic
  Reading

  Za glazbenike je ovo bilo vjerojatno najduže razdoblje bez nastupa pred publikom, stoga ne čudi da su jedva dočekali popuštanje mjera. Među prvima je priliku da zapjeva na pozornici dobila Splićanka Lidija Bačić i to u sklopu ovogodišnjeg CMC festivala u Vodicama, a njezin stajling nije promaknuo oštrom oku našeg Fashion Gurua

  Blago Lidiji Bačić ona najmanje troši na odjeću. Imam osjećaj da nema druge hlače jer u njima skakuće na svakom koncertu, daje intervjue jer joj je u njima figura besprijekorna, ide na plac da se tamo oni koji piju pivo u lokalnim bircuzima mogu okrenuti za njom, a i uvijek dobro izgleda u njima kad sretne kakvog cucka.

  No nisu hlače jedino sto uvijek fura, tu je i top koji obuzdava njezine atribute, jer i njega smo također već vidjeli bezbroj puta.

  A i cipele su joj valjda idealne za cupkanje na stageu. Čak bih rekao da su i nakit i frizura isto pa se sad pitam je li to uopće nova fotka. No, kakogod, u jedno sam siguran, ovo je njezino najpokrivenije izdanje do sada.

  • +3
  Lidija Bačić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

  Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.