SEKSI VODITELJICA

Haljine kojima je Mila Horvat zaludjela gledatelje

13.08.2012 u 12:02

Bionic
Reading

Atraktivna HTV-ova voditeljica Mila Horvat vrijedno je radila za vrijeme Olimpijskih igara, prilikom svakog javljanja iz studija bila je dotjerana, a svojim elegantnim seksipilom natjerala je i neljubitelje sporta da bace pogled na ekran

Iako se sportom nikada nije profesionalno bavila, Mila Horvat ga kuži i bolje od nekih muškaraca. No nije samo nogomet u pitanju, jer da joj nema granica pokazala je u studiju u Londonu izvještavajući o Olimpijskim igrama.

Atraktivna voditeljica odlično se snašla bilo da je riječ o hrvanju, atletici ili nečem trećem, a sve to je lijepo i oku ugodno upakirala kakvom seksi haljinicom koja lako izaziva vrtoglavicu. Čini se da je Mila ovoga puta odlučila potpuno razoružati gledatelje, a pronašla je savršeno sredstvo – uske haljinice do koljena koje naglašavaju sve njezine draži.

Prilikom izvještavanja iz Londona nosila je Mila haljinice koje su bile pun pogodak, elegantne, jednostavne, a opet tako seksi. Tako je prvo očarala u jednostavnoj i uskoj tirkiznoj haljini. Ne pokazavši previše, a opet dovoljno da mnogi ostanu prikovani uz ekran, Mili je haljinica poludugih rukava sezala do koljena te razbuktavala maštu dekolteom.

Niz izazovnih kombinacija atraktivna 31-godišnja crnka nastavila je još jednom uskom haljinicom, ovoga puta u boji vanilije. Isto duljine do koljena, svijetla haljinica na preklop otkrivala je sve čari Milinog dekoltea ukrašenog sitnom šljokičastom trakicom. Seksi stajling Mila je obogatila skupljenom kosom te vrtoglavo visokom štiklama s platformom.

Da tamnokosoj Mili doista dobro stoje jarke boje, istaknula je još jedna haljinica do koljena, ovoga puta u narančastoj boji. Premda je Mila taj put dobro sakrila dekolte, vitke noge rijetko kome su mogle promaknuti, posebice zbog vrtoglavo visokih šljokičastih štikli.

Mila, koja često naglašava da je samostalna i 'solo igračica', ostavlja dojam neosvojive dame, a u rijetko kojoj prilici može je se sresti nedotjeranu. Tako će se i subotom prošetati špicom u štiklama, a teško je se može vidjeti u casual izdanju i na poslu. Mila se svog ubojitog seksipila pridržavala i u Londonu, a sigurni smo da mnogi upravo zbog nje nisu micali oči s ekrana.