ISKRENO O SVEMU

Ivana Trump otkrila pozadinu odnosa svoje kćeri Ivanke i Melanije Trump o kojem mjesecima bruje mediji

14.04.2019 u 14:55

Bionic
Reading

Prva dama Melania Trump i njezina 11 godina mlađa pokćerka Ivanka Trump se prema ranijim pisanjima medija nikada nisu dobro slagale, a trzavice su postale česšće nakon što je Donald Trump osvojio predsjednički mandat. Najčešća neslaganja ticala su se raspodjela njihovih službenih dužnosti koje su se često preklapale. No, Trumpova prva žena i Ivankina majka, Ivana Trump, nedavno je otkrila pravu pozadinu njihova odnosa

Otkako je Donald Trump preuzeo vodstvo Amerike, američki mediji ne prestaju brujiti o netrpeljivosti između njegove najstarije kćeri Ivanke Trump i prve dame Melanije Trump. Pisalo se kako Ivanka i Melania imaju 'kompliciran' odnos te kako se pojavljuju zajedno u javnosti s istreniranim osmijehom na licu samo onda kada je to potrebno zbog stvaranja slike složne obitelji u očima javnosti.

No, čini se kako su prva kći i prva dama Amerike složnije nego što javnost misli. Trumpova prva supruga, Ivana Trump, s kojom američki predsjednik ima troje djece, od kojih i kćer Ivanku, otkrila je nedavno za časopis The Atlantic kako se Melania i njezina kći sasvim dobro slažu, a razlog njihova slaganja je za Ivanu poprilično osoban.

'Sviđa joj se (Ivanki Melania) zato što ona nije razlog zbog kojeg je rasturen moj brak, za razilku od one druge... Ne želim niti izgovoriti njeno ime', rekla je Ivana Trump u intervjuu koji je dala za The Atlantic.

I više je nego jasno da Ivana pod 'ona druga' misli na Trumpovu drugu po redu suprugu Marlu Maples s kojom je Trump varao Ivanu te je u konačnici i ostavio zbog nje. Iz kratkog braka s Maples Trump ima kćer Tiffany, za koju su mediji ranije također pisali da se ne slaže dobro s Trumpovom najstarijom kćerkom Ivankom.

Melanijina glasnogovornica Stephanie Grisham također je dala izjavu za The Atlantic, rekavši kako su Melania i Ivanka 'oduvijek imale blizak odnos te ga imaju i dan-danas'.

Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prošle je godine The New York Times izvijestio kako prva dama i prva kćer Amerike imaju 'kompliciran odnos', što je razumljivo obzirom da Ivanka kao očeva desna ruka puno vremena provodi u Bijeloj kući te samim time često ima kontakt sa svojom maćehom.

Izvor blizak Ivanki također je za The Atlantic rekao kako se Ivanka i Melania međusobno poštuju, ali i da je njihov odnos daleko od 'privrženog'.