DRASTIČNE PROMJENE

Halit Ergenc smršavio 20 kilograma

07.10.2010 u 10:46

Bionic
Reading

Turski glumac za vrijeme suprugine trudnoće u potpunosti se zapustio i nagomilao suvišne kilograme, ali nakon toga pobrinuo se za liniju redovitim odlascima u teretanu

Halit Ergenc, zvijezda popularne turske sapunice '1001 noć', pustio je bradu jer se priprema za ulogu sultana Sulejmana Veličanstvenog. 40-godišnjak svaki slobodni dan koristi kako bi posjetio 12 godina mlađu suprugu Bergizar Korel i sina Alija u ljetovalištu Cesme, gdje glumica snima serijal 'Beskrajna pjesma'.

Energiju crpi iz očinstva, a trčanje oko sinčića vratilo ga je u formu. Za vrijeme suprugine trudnoće potpuno se zapustio i nakupio dvadesetak kilograma viška. Nakon Alijeva rođenja krenuo je na dijetu i ubrzo sa 106 kilograma pao na 86 te sad liniju održava redovitim odlascima u teretanu i jahanjem.

Glumac je za Gloriju opisao kako izgleda njihov dom.

'Stanujemo u jednom od prvih rezidencijalnih naselja u Istanbulu, u dvokatnici od sto pedeset kvadrata. Ne živimo nimalo glamurozno: umjesto veće udobnosti stanovanja važniji nam je socijalni kontakt sa susjedima, koji tu žive generacijama. Što će nam otmjena vila s bazenom ako je moramo ograditi da bismo se u njoj osjećali zaštićenima?', rekao je Ergenc.