NAJNOVIJI TRENDOVI

Hairstyle News Awards - spektakl frizerskog umijeća

07.03.2011 u 10:00

Bionic
Reading

Je li lijepa i njegovana kosa postala luksuz koji si, u ovo doba recesije, mogu priuštiti rijetki, ili se odlazak frizeru podrazumijeva? Svjesni postojanja recesije i toga da je ona prije ili kasnije, direktno ili indirektno, utjecala na brojne obrtnike, frizeri si zasigurno često postavljaju ovo pitanje

Za vrijeme recesije frizerski salon je suočen s mnogim poteškoćama - od smanjivanja broja klijenata i prodaje proizvoda, do povećavanja raznih troškova i težeg zadržavanja postojećih zaposlenika. No ono što mnogi zasigurno nisu znali jest to da je kriza ujedno i prilika kako bi frizeri poboljšali svoje postojeće usluge kvalitetnom edukacijom uz čiju će pomoć uvijek biti korak ispred. U tome im zasigurno može pomoći međunarodni frizerski festival 'Hairstyle News 2011' pomoću kojeg će obogatiti svoje postojeće usluge, ali i naučiti nešto novo.

Ovogodišnji 8. međunarodni frizerski festival 'Hairstyle News 2011', najveći specijalizirani događaj namijenjen profesionalcima frizerske struke u Hrvatskoj i široj regiji održava se, uz generalnog pokrovitelja Keune Haircosmetics, od 12. do 13. ožujka u hotelu Kvarner u Opatiji.

Svi posjetitelji ovogodišnjeg festivala 'Hairstyle News 2011' tako će imati priliku na jednome mjestu provjeriti široki spektar proizvoda i opreme za frizerske salone na sajmu izložbeno prodajnog karaktera, doznati nove menadžerske strategije i kreirati poslovne prilike na poslovnim i stručnim seminarima. Posjetiteljima će se predstaviti i najnoviji trendovi za nadolazeću sezonu od strane brandova Keune, Schwarzkopf Professional, MI Hair Academy, te ostalih.

Ove će godine sudionici imati priliku slušati predavanje Alana Austina-Smitha, osnivača i voditelja londonske poslovne akademije The Fantastic Hairdresser – Fantastični frizer. Alan Austin-Smith jedan je od najutjecajnijih savjetnika za razvoj poslovanja u frizerskim salonima u Velikoj Britaniji i autor je tri knjige - The Fantastic Hairdresser (Fantastični frizer), The Fantastic Boss (Fantastični šef) i The Fantastic Salon (Fantastični salon). Alanova temeljna filozofija je ta da 50 posto onoga što nekog frizera čini fantastičnim ili neki frizerski salon uspješnim nema nikakve veze sa 'škarama', već su druge stvari te koje čine razliku – komunikacija, zadovoljstvo klijenata, motivacija frizera, njegov pristup i stav prema klijentu te imidž kojim se on predstavlja.

Sudionike festivala će dodatno animirati i frizersko-glazbeno-plesni spektakl - Hairstyle News Awards, izbor najpopularnijeg hrvatskog frizera u 2011. godini. Stručni će ocjenjivački sud imati zadatak izabrati najbolje frizere u kategorijama: Frizer godine, Tehničar za boje i Frizerski stilist u editorijalima / Editorial godine. Kreativni direktor i koreograf revije je svjetski poznata plesačica Ivona Brnelić koja će, u suradnji s našim afirmiranim dizajnerom Jurajem Zigmanom, predstaviti ovogodišnje finaliste natjecanja.
'Želite li promjenu, promijenite nešto!' - pridružite se festivalu 'Hairstyle News 2011' - najvećem specijaliziranom događaju namijenjenom frizerima u Hrvatskoj i široj regiji!
U prilogu najave: katalog festivala s detaljnim programom, a detaljnije informacije možete pronaći i na http://www.hairstyle-news.hr/