IZMIŠLJENA PRIČA?

Guru: Nisam rekao da mi se podriguje od jaja

27.01.2010 u 07:00

Bionic
Reading

Fashion Guru demantirao je priču da je polupijan terorizirao osoblje hotela Esplanade, gdje je navodno nekoliko puta naručivao jelo, da bi ga na kraju vratio, uz komentar da mu se podriguje od njihovih jaja. U njegovu obranu stalo je i osoblje hotela

Većina domaćih medija prenijela je vijest da je Boris Banović alias Fashion Guru proveo burnu noć u hotelu Esplanade. Dežurni modni kritičar naših celebova navodno je imao turneju po zagrebačkim klubovima u petak navečer, a potom se uputio na doručak u hotel Esplanade.

Kako pišu mediji, Fashion Guru je ondje 'polupijan terorizirao osoblje'. Navodno je ogladnio, pa je u društvu zgodne djevojke naručivao i vraćao hranu nekoliko puta. Vrhunac priče je da je Banović nakon što je nekoliko puta vraćao jelo u kuhinju ustao te im vratio omlet uz komentar da mu se podriguje od njihovih jaja.

Fashion Guru i osoblje Esplanade demantirali priču

Kontaktirali smo Fešija kako bismo se uvjerili je li se zaista ponašao bahato, u maniri pravih zvijezda, no on je demantirao cijelu priču.

'To uopće nije točno da sam ja nekoga terorizirao, to je sve što imam za reći vezano za tu priču', bio je kratak, ali odlučan Fashion Guru.

Ako je vjerovati modnom kritičaru, netko je izmislio priču o njegovom razuzdanom ponašanju, a da bismo se zaista uvjerili u vjerodostojnost njegovih riječi, nazvali smo i osoblje hotela Esplanade da nam prokomentira njegov boravak u hotelu.

'Istina je da je Boris Banović bio kod nas, ali decidirano tvrdim da ni do kakvog maltretiranja osoblja nije došlo. On često dođe u naš hotel i rado je viđen gost, s njim smo u jako dobrim odnosima. Dapače, jako je ljubazan i nikada nije došlo ni do kakvog incidenta', zaključio je Roko Paunović iz hotela Esplanade priču o razuzdanom Guruu.