NEDOSTAJE JOJ POSAO

Goran potiče Tatjanu na snimanje izazovnih fotki

24.06.2010 u 10:52

Bionic
Reading

Tatjana Dragović u intervjuu za Ekran otkrila je da joj je Goran najveća potpora kada su pitanju skidanja za editorijale te je potiče na snimanja, no ona odbija poslove zbog djece

Obitelj Ivanišević bila je na odmoru na Maldivima, a sada čeka da počne pravo ljeto te da svojom jahtom otputuju na Jadran. Iako su neko vrijeme živjeli u SAD-u, Tanja Dragović kaže da ne žali za Amerikom, jer je uvijek imala nostalgiju za domom.

'Bilo nam je zaista prekrasno na Maldivima, ali sigurna sam da će nam jednako lijepo biti i kod nas na Jadranu. Obožavam putovati i povremeno se vratiti u Ameriku, ondje je život toliko drukčiji, prepun sadržaja, ali isto tako kada dođemo ovamo, vidim toliko prednosti koje ima Hrvatska', rekla je Tatjana kojoj ne nedostaje SAD, ali za manekenstvom žali i voljela bi se vratiti poslu.

'Voljela bih opet raditi, no trenutačno mi je važnije biti s djecom i ne želim se od njih odvajati. Dobivam dosta ponuda i u Hrvatskoj i u inozemstvu, ali jednostavno ih moram odbijati', izjavila je majka šestogodišnje Amber Marije i dvogodišnjeg Emanuela

Ipak, Tatjana nekim snimanjima ne može odoljeti, a kada i pristane na njih, kaže da joj je najveća podrška suprug Goran.

'On ide na sva moja snimanja, nasmijava me, pomaže u odabiru fotografija. Odlično se zabavljamo i volim kad je pokraj mene, on mi je najveća podrška', rekla je Tatjana, koju Goran u potiče na snimanje izazovnih fotografija.

'Ona je prekrasna žena, ima odlično tijelo i ne mislim da ima ičega lošeg u tome da ga pokaže. Ponosan sam kada snimi dobre fotografije', dodao je Goran.