ADRESA: INFERNO 666

Gola Nives u novom spotu mazi se s Rihannom

16.11.2014 u 16:12

Bionic
Reading

Nakon osvajanja Grand Prixa publike na Međimurskom festivalu, Nives i dalje ne miruje; javnosti je u nedjelju predstavila novi pakleni spot za pjesmu 'Inferno', u kojem s gola uvija s mrežastim pitonom Rihannom

Provokativnim demonskim plesom, kao i scenama egzorcizma u kojima umjesto križa koristi nagradu Kiklop, a umjesto Biblije vlastitu knjigu 'Gola istina', ova sve popularnija pjevačica suvereno osvaja estradu dan za danom.

Ovaj novi, atraktivni video, regionalnu premijeru ima čak u šest država. Osim Hrvatske, u Nivesinom atraktivnom i provokativnom videoizdanju uživat će i TV gledatelji u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori pa čak i u Makedoniji.

'Već me danima pitaju što smo to spremili u 'Infernu', a ja svima sa smješkom odgovaram da budu spremni na neka nova pravila igre. Mislim da pjesma ovako specifičnog naziva zahtjeva i adekvatnu koreografiju, kao i režiju dosad neviđenu na našem malom brdovitom Balkanu, pa eto, nek se narod, veseli, uživa i komentira. Vjerujte mi, imat ćete za to jako puno razloga', samozatajna je pjevačica koja ne može sakriti da uživa u medijskoj gunguli koju izaziva svaki njezin nastup.

Koreografiju spota s 26 plesača i modela potpisuje čuveni hrvatski koreograf svjetskog glasa Igor Barberić, koji je ponesen dobrom atmosferom na snimanju spota prihvatio i 'najtežu' ulogu egzorcista.

Redatelj spota Dario Radusin uvjeren je da Nives postavlja nove standarde pa ga nakon svake premijere njezina spota zovu kolegice s estrade koje bi željele ponoviti nešto slično.

Nives je sve na setu iznenadila naručivši najveću zmiju u Hrvatskoj, mrežastog pitona Rihannu, čije se veličine, kaže, uplašila kao nikad u životu.

'Susrevši se s tom ogromnom zmijom prvi put u životu, noge su mi se odsjekle, mislila sam da nema šanse da joj se približim, a kamoli da plešem zamotana samo u zmiju. No, malo pomalo, shvatila sam da je piton jedna moćna i prekrasna životinja, nimalo agresivna prema ljudima i snimljene scene sa zmijom sad su mi najdraže u spotu', kaže Nives.